İngilizler Cüneyt Çakır'ı konuşuyor!

İngilizler Cüneyt Çakır'ı konuşuyor!



 

BBC: Manchester United’ın elenmesi Ferguson’u çileden çıkardı

Sir Alex Ferguson, maçtan sonra basının karşısına çıkmak için fazla sinirliydi. Sergi Ramos’un kendi kalesine attığı golle büyük avantaj yakalayan Ferguson’un takımı, 56’ncı dakikada Nani’nin kırmızı kart görmesiyle mağlubiyetten kaçamadı.

ESPN UK: Çakır doğru kararı verdi

Manchester United’ın eski kaptanı Roy Keane, maçtan sonra ITV Sport’a yaptığı açıklamada hakem Cüneyt Çakır’ın kararını savundu. Keane, “Çakır doğru karar verdi... Tehlikeli bir hareketti ve kırmızı kart gerektiriyordu. Hakem adil bir şekilde birkaç dakika düşündü, yardımcılarıyla konuştu ve kırmızı karta karar verdi” dedi.

DAILY MAIL: ManU Real karşısında kırmızıyı gördü

Hakem Cüneyt Çakır’ın, Arbeola’nın kaburgalarına tehlikeli bir şekilde çarptığı pozisyonda Nani’ye kırmızı kart göstermesi Manchester United için yıkıcı bir etki yaptı. Bu dakikaya kadar iyi bir oyun çıkaran ManU, kazanacakları kesin gibi görünen maçtan 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

GUARDIAN: Ferguson için 26 yılda bir ilk

Manchester United’lı futbolcular maçın bitiş düdüğünün ardından hakem Cüneyt Çakır’ın etrafını sardı. Sir Alex Ferguson’un parmağıyla Çakır’a işaret ettiği görülürken, Rio Ferdinand alay eder şekilde Çakır’ın suratına alkış tuttu. Manchester United’da 26 yıldır görev yapan Ferguson, kariyerinde ilk defa bir maçın ardından basın toplantısına yardımcısını gönderdi. Mike Phelan, durum karşısında, ‘Burada oturmam sanırım yeterince açıklayıcı” dedi.