Net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Galatasaray'ın, iki penaltısının da verilmediğini belirten İngiliz gazeteleri, Manchester United'in ucuz atlattığını ifade etti. İngiliz basınında yer alan satır başları şu şekilde:

Mirror: "Manchester United, yeni sezonda aynı eski sorunları yaşamaya devam ediyor. 1. dakikada Vidic'in Umut'a yaptığı müdahalede penaltı kararı verilmediği için şanslıydı. Ancak Michael Carrick, 7. dakikada Galatasaray'ın durgun defansını geçerek takımının galibiyet golünü attı. Manchester United pozisyonlarını boşa harcarken, Galatasaray daha etkili olmaya başladı."

Daily Mail: "Manchester United, daha 1. dakikada hakemin penaltı kararı vermemesiyle ucuz atlattı. Galatasaray, rakibinin savurganlığını cezalandırmaya çok yaklaşmıştı."

The Telegraph: Galatasaray maça çok daha iyi başladı. Daha ilk dakika içinde bir penaltı kazanabilirlerdi. Televizyondaki tekrarlarda görüldüğü kadarıyla Vidic, Umut Bulut'un ayak bileğine bastı. Hakem Wolfgang Stark'ın devam kararı verdi Galatasaray'ı memnun etmedi."

The Sun: "Net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Galatasaray'ın iki bariz penaltısı da verilmedi."


OS(OS/FG)