Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), Hayrabolu Motor Sporları İhtisas Kulübü ve Hayrabolu Belediye Başkanlığı'nca ortaklaşa düzenlenen motokros yarışları dün akşam tamamlandı.

Hayrabolu motokros parkurunda Türkiye Motokros Şampiyonası 3. ayak yarışmalarına yurt içinden 70, Bulgaristan'dan ise 6 sporcu katıldı. Yarışların çok heyecanlı olduğunu ifade eden Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, şunları söyledi:

“Hayrabolu'nun ülkemizde ve yurt dışında tanıtılmasında belediye motokros parkurumuz önemli bir yer tutuyor. Yarışmalara komşu ülkemiz Bulgaristan'dan 6 sporcu katılıyor. Artık uluslararası bir boyut kazanan yarışmalar için Türkiye Motokros Federasyonu ve belediye olarak el ele verip çok daha güzel çalışmalar yapacağız.”

BİRİNCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yurt içinden 70, Bulgaristan'dan 6 motokros sporcusunun katıldığı yarışlarda MX1'de Nikolay Yovchev, MX2'de Şahabettin Perçin, MX2 Junior'de Asrın Rodi Pak, MX3'te Batuhan Demiryol, 50 CC'de İbrahim Taşhan, 65 CC A'da Can Öncü, 65 CC'de Deniz Öncü, 85 CC'de Deniz Memnun, Veteran'da Hüseyin Neziroğlu, ATV'de Mehmet Saygın birinci oldu.

Yarışları, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Turhan Çuhadar, Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da izledi.



İK(LK/Aİ)