G.Saray'a gitmem
Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, Galatasaray’a gideceği yönündeki iddiaları yalanladı. 24 yaşındaki eldiven, “Trabzon dışında Türkiye’de başka bir takımda oynamak hiç aklımdan geçmedi.” dedi.

Bordo-Mavili takımda forma giydiği için mutlu olduğunu belirten genç file bekçisi, “Bugüne kadar Trabzon’da en ufak bir problem yaşamadım. Bazı dönemler gideceğim yazıldı. Ama ben sadece Avrupa’nın çok büyük bir kulübüne giderim. Onun dışında buraya çok alıştım.” ifadelerini kullandı.

    Onur, Trabzon’la ilgili bir anısını da şöyle anlattı: “Trabzonspor’a transfer olduğumda üçüncü kaleci pozisyonundaydım. Doğru dürüst tanınmıyordum. Benzin istasyonuna gittim. Yakıt aldıktan sonra ödemeyi yapacaktım; ancak yanıma cüzdanımı almayı unutmuşum. Ben ne yapacağımı şaşırınca görevliler, ‘sen git, ne zaman istersen gelir ödersin’ dediler. Bu cevap beni çok etkiledi. Başka bir şehirde böyle bir cevap almanız imkânsız.’’ 2010-2011 sezonuna da değinen Bordo-Mavili eldiven, “O sezon şerefimizle, onurumuzla ve hakkımızla şampiyon olduk. Kupasını alamadık ama şampiyon biziz. Bu artık tescillendi. İstedikleri kadar oyalasınlar.” şeklinde konuştu. Bu arada Genel Sekreter Hasan Yener, TFF’ye maç planlaması konusunda tepki gösterdi. Belediyespor mücadelesini pazar günü 13.30’da oynayacaklarını hatırlatan Yener, “Şimdi soruyorum. Acaba Federasyon, Fenerbahçe ya da Galatasaray’a saat 13.30’da

karşılaşma oynatabilir mi?” açıklamasını yaptı