Kötü gidiş nedeniyle İstanbul’da Başkan İmam Altınbaş’la görüşüp görevinden ayrılan Cihat Arslan, bugün futbolcularıyla vedalaştı. 1999-2000’de şampiyonluk yaşadığı Yimpaş Yozgatzspor’da Cihat Arslan’ın atrenörlyüğünü de yapan Kalpar'ın Bucaspor maçı için ilk antrenmanını yarın yapacağı açıklandı.X

Altay’ın Süper Lig’e mendil salladığı 2002-03’te takımın başında olan, Gaziantepspor, Yimpaş Yozgatspor, Antalyaspor, Diyarbakırspor, Kocaelispor, Bursaspor, Sarıyer, Sakaryaspor ve Samsunspor’u çalıştıran Kalpar, bu sezon Çaykur Rizespor’da 21 hafta teknik patronluk yaptı. Geçen sezon Samsunspor’da şampiyonluk kupasını havaya kaldıran 57 yaşındaki teknik patron, “Yozgat’ta dolu dolu iki güzel yıl geçirdiğim, çok sevdiğim eski öğrencim Cihat’la da görüştüm. Gelecek yıl şampiyon olursak, Süper Lig’de de sözleşmem sürecek. Ligi ve takımı iyi tanıyorum. Küme düşmemiz gibi bir ihtimal yok” dedi.

Boluspor’dan ayrılıp devre arasında Göztepe’ye gelen Cihat Arslan, “Zor zamanda görevden ayrılmak karakterimde yok. İmam Altınbaş’la mevcut durumu masaya yatırdık, doğru olan vedalaşmamızdı. Son dönemdeki gelişmelerden sonra, gelecek sezon göreve devam etme ihtimalim de kalmamıştı. Kimseye kırgın veya kızgın değilim. Herkesin B planı olmalı. Kendi tarzımla, şerefli şekilde hizmet etmeye çalıştım. Bu sevgi, saygı, duruş meselesi. Göztepe’nin gelecek yıl şampiyon olacağına inanıyorum. Bu şarkı burada bitmez” diye konuştu.


EK(TB/AÖ)