Hatayspor'un en kötü şartlarda Bank Asya Ligi'nde mücadele etmesi gerektiğini belirten Gökhan Zan, "Hatay büyük bir şehir ve ilin takımı daha üst liglerde olmalı. Hatay'daki amatör takımların alt yapılarına önem verilirse çok büyük futbolcular yetişir. Hatay bu potansiyele sahip bir ildir. Bunun için öncelikle amatör takımlara saha ve tesis olanakları sunulmalı ve Hatayspor'a futbolcu yetiştirmeleri sağlanmalıdır" dedi.

Merhum Osman Çalgın'ın Hatayspor alt yapısına çok büyük katkıları olduğunu da belirten Zan, Çalgın'ın futbolu iyi bilen ve kendini Hatayspor'a adamış bir spor adamı olduğunu, Başkan Savaş'tan da Hatayspor'a büyük emekleri olan Çalgın'ın adını yaşatmak için bir tesise adını vermelerini istedi.

Gökhan Zan, işadamı Erol Bilecik'in geçtiğimiz sezon hem Hatayspor'a hem de Homend Antakya Belediyesi'ne büyük katkılar sağladığına dikkati çekerek, bir Hataylı olarak Erol Bilecik'e teşekkür etmenin borç olduğunu belirtti.

SAVAŞ: GÖKHAN KENTİNE ÇOK DUYARLI

Zan'ı makamında kabul eden Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Gökhan Zan'ın, yetiştiği şehre sahip çıkan ender insanlardan biri olduğunu söyledi.

Gökhan Zan'ın yetiştiği kente ve Hatayspor'a çok duyarlı olduğunu belirten Başkan Savaş, "Önemli mevkilere gelen Hataylılar Gökhan Zan kadar duyarlı olsalardı Hatay çok daha hızlı büyürdü" dedi.

Gökhan Zan, ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Savaş'a, "31 numaralı Lütfü Savaş" yazılı Galatasaray forması hediye etti.