Gökhan-Egemen kapıştı


Gökhan Gönül son dakikada yedikleri gol yüzünden takım arkadaşlarını eleştirince Egemen Korkmaz’ın tepkisiyle karşılaştı. Tartışma yaşayan ikili daha sonra barıştı

BJK İnönü Stadı’nda oynanan derbiden sonra Fenerbahçe soyunma odasında sinirlerin gerildiği ortaya çıktı. Sarı-lacivertli takımın savunma oyuncuları Gökhan Gönül ile Egemen Korkmaz’ın son dakikada yedikleri gol nedeniyle sert şekilde tartıştıkları belirlendi.

Son derece üzgün bir şekilde soyunma odasına giren Gökhan’ın defans güvenliğini unutarak atağa katılmaları nedeniye takım arkadaşlarını eleştirdiği öğrenildi. Sözkonusu pozisyonda ileride kalan Egemen’in, Gökhan’ın bu sözlerine tepki gösterdiği ifade edildi. Sarı-lacivertli oyuncuların, yenilgiye neden olan son dakika golü nedeniyle tartıştıkları vurgulandı.


İnönü kâbusu
Otobüste beraber oturdular

Gökhan ile Egemen yaşanan tartışmanın hemen ardından barışarak buzları eritti. Sarı-lacivertli oyuncuların takım otobüsünün arkasında yan yana oturdukları görüldü. Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman, Gökhan ile Egemen arasındaki tartışmayla ilgili soruya, “Futbol böyle bir oyun. Zaman zaman tatsızlıklar olabilir. Ciddi bir şey yok” yanıtını verdi.

Sarı-lacivertli ekibin rakip sahalardaki galibiyet serisi BJK İnönü Stadı’nda bozuluyor. Süper Lig’in üst üste deplasmanda kazanma rekorunu 12 maçla elinde bulunduran Fenerbahçe, geçen sezon rakibiyle 2-2 berabere kalarak bozulan serisinin ardından, bu sezon da siyah-beyazlı ekibe takıldı. Son üç deplasmanda üç puan çıkaran sarı-lacivertliler yine İnönü’de kontak kapadı.