Gitmek var kalmak yok

Sarı-lacivertli ekip hafta sonu oynayacağı Trabzon maçı için Rize’de kamp yapma kararı aldı.


 3 Temmuz süreci sonrası Trabzonspor ile arası açılan ve tansiyonu yüksek karşılaşmalar oynamak zorunda kalan Fenerbahçe bu kez daha tedbirli davranacak. Sarı - lacivertli kafile güvenlik gerekçesiyle Trabzon yerine Rize’de kalacak ve maç günü şehre geçecek.

Trabzon’da kaldığı maçlarda rakip takım taraftarları tarafından sürekli rahatsız edilen ve sabaha kadar uyutulmayan futbolcular durumdan şikayetçi olunca programda böyle bir değişiklik yapıldı. Geçen yıl takım Trabzon şehir merkezinin dışında deniz kıyısında bir otelde kalmış ve bazı Trabzonsporlu taraftarlar gecenin geç saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar tacizde bulunmuştu.

Bu sezon birçok kez otobüsü taşlanan Fenerbahçe bu konuda da tedbiri elden bırakmıyor. Trabzon’da takımı taşıyacak otobüsün camları özel şekilde kaplandı. Böylelikle herhangi bir taşlama olayında bu kaplamalar camların kırılmasını önleyecek ve futbolcuları koruyacak.

Caner Erkin şüpheli

Fenerbahçe’de gözler UEFA Avrupa Ligi’ne çevrildi. Sarı-lacivertliler, Bate Borisov ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçının hazırlıklarına başladı. Mersin İdmanyurdu maçına ilk 11’de başlayan futbolcuların yenileme çalışmaları yaptığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışmaları yaptığı, antrenmanın dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandığı ifade edildi. Sol arka alt adalesinde sertleşme bulunan Mehmet Topuz’un, tedbir amaçlı olarak idmana çıkmadığı, adalesinde zorlanma olan Caner’in ise Borisov maçında oynamasının şüpheli olduğu bildirildi.