Yanında Başkan Yardımcısı Hasan Ali Tütüncü ve Hukuk Danışmanı Avukat Şükrü Kocuk bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, bugün Vali Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dursun Ali Şahin, Giresunspor’un PTT 1'inci Lige çıkmayı hedeflediğini söyledi. Vali Şahin, hedefe ulaşmak için yönetiminden, futbolcusuna, taraftarına kadar herkesin üzerine düşeni yapacağına inandığını belirtti. Kulübe daha önce olduğu gibi desteğinin her zaman artarak süreceğini ifade eden Vali Şahin, çok çalışılmasını, el ele verilmesini istedi.

Giresunspor Başkanı Bozbağ'da Vali Şahin’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken zor günler geçiren kulübe ekonomik olarak desteğinin sürmesini istediler.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bu arada Fethiyespor müsabakasının ardından izin yapmayan yeşil beyazlılar, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Güngörenspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Cengiz Demir gözetiminde yapılan antrenmana takım kaptanı Fatih Şen dışındaki tüm oyuncular katıldı. Sakatlığı devam eden Berkan takımdan ayrı olarak çalıştı.

Antrenmanda yeşil beyazlı oyuncuların moralli olduğu gözlendi. Bayram tatili yapmadan Güngörenspor maçının hazırlıklarını sürdürecek olan yeşil beyazlılarda bayramlaşma töreninin de 26 Ekim Cuma günü saat 13.00’da tesislerde yapılacağı açıklandı.

BOWLİNGLE STRES ATTILAR

Giresunsporlu futbolcular, bowling oynayarak stres attılar. Kamer AVM’deki OSD Bowling salonuna gelen yeşil beyazlı ekip, bowling ve basketbol oynadı. Kamer AVM’de kulübün eski yöneticilerinden Fatih Sandal’ın konuğu olan futbolcular keyifli dakikalar geçirdi.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF