Ligin 2. haftasında deplasmanda Polatlı Bugsaşspor’a tek golle mağlup olan yeşil beyazlılar, 4. haftada da Çankırıspor’a 2-1lik skorla boyun eğdi. Karşılaşmanın 10. dakikasında Ümit Teke’nin golüyle 1-0 öne geçen Giresunspor, 45+1 ve 49. dakikalarda Yahya’nın gollerine engel olamayınca bir deplasman maçından daha eli boş döndü.

İÇ ANADOLU YARAMIYOR

Yeşil beyazlı ekibin bu mağlubiyetin ardından İç Anadolu takımlarına karşı şansının tutmadığı gözlemlendi. İki hafta önce başkent Ankara’da Polatlı Bugsaşspor’a boyun eğen Giresunspor, şimdi de bir başka İç Anadolu ekibi Çankırıspor’a mağlup oldu. Giresunspor, yeni haftada ise kendi sahasında İstanbul takımlarından Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek.

TEPECİKSPOR HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLAYACAK

Giresunspor’da Tepecikspor maçının hazırlıklarına ise yarın yapılacak antrenmanla başlanılacak. Deplasmanda oynadığı ve 2-1 mağlup tamamladığı Çankırıspor karşılaşmasının ardından 1 gün izin yapan yeşil beyazlılar, hafta sonu saha ve seyircisi önünde oynayacağı Tepecikspor maçının startını yarın verecek.

1967 GİRESUNSPOR AŞ KURULUYOR

Giresunspor yönetimi aldığı karar doğrultusunda 1967 Giresunspor AŞ’yi kuracak. Kulüp Başkan Yardımcısı Muzaffer Ejder’in tüm mesaisini bu konu için harcadığı ve çok yüksek bir ihtimalle önümüzdeki hafta içerisinde 1967’de mutlu sona ulaşılacağı belirtildi. Yapılan açıklamada, “Bütün yatırımlar buradan yapılacak. 1967 Giresunspor A.Ş. kısa zamanda kar eden bir kurum haline getirilecek” denildi.