KAMPA GİRDİ

Yeşil beyazlı takım, sahasınhda oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bir üst tura geçmeyi hedefliyor. Giresunspor, bugün tesislerinde yaptığı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

BAŞKAN:"TUR ATLAMAK GÜZEL OLUR"

Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, zorlu kupa maçıyla ilgili, "Hem bizim hem de rakibimiz açısından zor maç olacak. Biz her maçta olduğu gibi Mersin İdmanyurdu karşısında da elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Kazanmak ve tur atlamak güzel olur" dedi.

4 EKSİK VAR

Giresunspor’da kırmızı kart cezalısı Ali Ölmez’in yanı sıra sakatlıkları devam eden Fatih Şen, Berkan ve Habip maç kadrosunda alınmadı. İstanbul Güngörenspor maçında oyundan çıkmak zorunda kalan Uğur Işıkal ile Kıvanç’ın ise sakatlıklarının önemli olmadığı ve oynayabilecekleri belirtildi. Yeşil beyazlıların teknik direktörü Cengiz Demir’in yarın kalede Mehmet Ali, geride Ömer Kandemir, Süleyman, Gökhan, Cihan, orta sahada Veysel, Ramazan, Cem, Sezer, ileri uçta ise Ümit Can Batman ile Uğur Işıkal’a görev vermesi bekleniyor.

TEKNİK HEYET'TE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YOK

Öte yandan bugün öğlen saatlerinde Mustafa Bozbağ başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirmenin ardından bazı kararlar aldığını açıkladı. Başkan Bozbağ tarafından yapılan açıklamada, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından hedef haline gelen teknik direktör Cengiz Demir ve ekibi ile yola devam edileceği, görev değişikliğinin düşünülmediği duyuruldu. Bozbağ açıklamasında ayrıca Güngörenspor maçında kırmızı kart gören Ali Ölmez’e 5 bin lira para cezası verileceği ve Giresunspor’un başarısı için uğraşlarının süreceğine değindi.

Giresun Atatürk Stadı'nda saat 15.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Kayseri Bölgesi hakemlerinden Ömer Faruk Ocak yönetecek.





HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF