Demir, yoğun tempolarına uzak bir şehirde kupa maçı eklendiğini ifade ederek, “Gönlümüzden daha yakın bir yer geçiyordu ancak yapacak bir şeyimiz yok. Hedefimiz kupada tur atlamak. Oyuncularımız bunu için elinden gayreti gösterecektir. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Oynamayan, şans bulamayan ve maç kondisyonuna ihtiyacı olan futbolcu arkadaşlarımıza görev vermeyi düşünüyorum. Bu onlar için de iyi bir fırsat olacak. Kupada tur atlarsak daha sonraki maçların da bu arkadaşlarımız için iyi olacağını düşünüyorum. Ancak hafta sonu Çankırıspor ile oynayacağımız lig karşılaşması kupadan daha önemli. Yoğun tempoda olacağız belki de yol yorgunu ama oralardan istediğimiz sonuçları alacağız” dedi.

BURSA'DAKİ GİRESUNLULAR'DAN MAÇA ÇAĞRI

Giresunspor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında İnegölspor ile eşleşmesi Bursa başta olmak üzere bu bölgede yaşayan binlerce yeşil beyazlıyı sevince boğdu. Kupa maçında Giresunspor’u desteklemek için kolları sıvayan Bursa Gurbetçi Çotanaklar Taraftar Grubu Başkanı İsmail Akdoğan, Bursa başta olmak üzere çevre illerde yaşayan tüm yeşil beyazlı taraftarları maça davet etti. Akdoğan, “Bu maçta çok kalabalık bir taraftar grubuyla takımımızı destekleyeceğiz. Ayrıca tüm çevre illerde yaşayan hemşerilerimizi, Giresunspor taraftarlarını İnegöl’de yapılacak olan müsabakaya davet ediyoruz. Taraftarlarımızdan ayrıca Giresunspor’a zarar verecek olan davranışlardan uzak durmasını istiyoruz” dedi.

İNEGÖL'DE KALACAK

İnegöl İlçe Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 14.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerinden Tolga Şinoforoğlu yönetecek. Bu arada Giresunspor, oynayacağı İnegölspor maçının ardından ilçeden ayrılmayacak ve burada konaklayacak.

Pazar günü deplasmanda Çankırıspor ile kozlarını paylaşacak olan Giresunspor, Angele Coma Otel’deki kampına devam edecek ve hazırlıklarını da İnegölspor Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Giresunspor cumartesi günü karayolu ile Çankırı’ya geçerek Büyük Otel’de kampa girerecek ve maç saatini bekleyecek.