Bugün yaptığı hafif tempolu antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren yeşil beyazlılarda sakat olan Berkan ve Fatih Şen ile kırmızı kart cezalısı Selçuk forma giyemeyecek. Ligde kendi evinde oynadığı müsabakaları kazanan ancak şu ana kadar deplasmanlardan bir türlü istediği puanları getiremeyen yeşil beyazlılar, saha ve seyircisi önünde oynayacağı karşılaşmayı kazanarak geçen haftaki Çankırıspor yenilgisini unutturmak ve çıkış başlatmak istiyor. Atatürk Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak karşılaşmayı Antalya Bölgesi hakemlerinden Burak Astar yönetecek.

DEMİR: KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Tepecikspor müsabakasına çok iyi hazırlandıklarını ve kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyleyen teknik direktör Cengiz Demir, “Artık hata yapma şansımız kalmadı. Kazanıp, kendimize gelmeliyiz” dedi. Yenildikleri maçlardan çok önemli dersler çıkardıklarını dile getiren Demir, Tepecikspor maçının beklenenden de zor geçeceğini ifade etti ve şunları söyledi:

“Genç ve diri bir takıma karşı oynayacağız. İyi hücuma çıkıyorlar ve iyi kapanıyorlar. Ancak bizim özellikle kendi evimizdeki galibiyet serimize devam etmemiz gerekiyor. Bunu da başaracağız ve 3 puanla sahadan ayrılacağız. Taraftarlarımız da bu zor maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. Onların desteğine ihtiyacımız var.”