ŞANSSIZLIĞIMIZI BU DEPLASMANDA SONA ERDİRECEĞİZ 

Çift kale maç ile Turgutluspor maçının provasını yapan Giresunspor’da teknik direktör Cengiz Demir, takımda moral ve motivasyonun en üst seviyede olduğuna işaret etti. Fatih Şen ve Berkan dışında eksik futbolcu bulunmadığını söyleyen Demir, “Turgutluspor maçının hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu karşılaşmaya çok önem veriyoruz. Takım olma yolunda mesafe kat etmek için iç sahadaki galibiyet serimize deplasman maçlarından alınacak puan ya da puanları da eklemek zorundayız. İnşallah şansızlığımızı bu deplasmanda sona erdireceğiz” dedi.

DEPLASMANDAN PUAN VEYA PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ 

Demir, deplasman maçlarından alınacak iyi neticelerin takıma olumlu yansıyacağına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Oyuncuların kendilerine olan güvenleri maç kazandıkça artıyor. Deplasmandan alacağımız iyi neticelerle takım olma yolunda olumlu yönde ilerlemiş olacağız. İnşallah galibiyetlerimiz devam edecek. Bizim her zamanki hedefimiz kazanmak. İç sahadaki Tepecikspor galibiyetinin üzerine Turgutluspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz.”

KAPTAN MEHMET ALİ: BU KEZ OLACAK

Giresunspor’un kaptanı kaleci Mehmet Ali Tunç da, deplasmandan bu kez 3 puanla dönmek için şartlandıklarını söyledi. Hafta başından bu yana Turgutluspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Mehmet Ali, “Bugsaşspor ve Çankırıspor deplasmanlarında maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Bu maçlarda bizi destekleyen ve maçın skorunu heyecanla bekleyen taraftarlarımızı bu kez üzmeyeceğiz ve Turgutluspor deplasmanından galibiyetle dönerek onları sevindireceğiz. Rakibimiz güçlü bir takım ancak biz bu kez kazanacağımıza inanıyoruz. Bu kez olacak” dedi.

Giresunspor, Turgutluspor maçı için Cumartesi saat 13.15’te Trabzon’dan uçakla İzmir’e haraket edecek, buradan da karayolu ile Manisa’ya geçecek. Manisa Oruçoğlu Oreko Otel’de konaklayacak olan yeşil beyazlı kafile maç saatinden önce Turgutlu’ya geçecek, maçın bitiminin ardından da İzmir’e geçerek buradan da uçakla Trabzon’a dönecek.