TAKIMA BİRLİKTE ÇALIŞTILAR

Öğle saatlerinde tesislerde toplanan yeşil beyazlı futbolcular, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Sarıyer karşılaşması için iyk antrenmanını yaptı. Antrenmana izinli olan Cihan katılmadı.

Bir süredir düz koşu yapan Fatih Şen ile Süleyman Varlık da takımla birlikte çalıştı. İstanbul’da bulunan teknik direktör Ergün Penbe'nin yarın Giresun’a döneceği ve takımın başında antrenmana çıkacağı bildirildi.

YAPRAK DÖKÜMÜ SÜRÜYOR

Giresunspor Yönetim Kurulu, Ali Ölmez, Ümit Can Batman, Habip Tok, Cihan Gökal ve Kıvanç Dağ’ın ardından Cem Karahan ile de yolları ayırma kararı aldı. Alacaklarından ötürü Giresunspor’u Türkiye Futbol Federasyonu’na veren Cem Karahan, kadro dışı bırakıldı. Bugün yapılan antrenmana alınmayan Cem’in bundan sonra takımdan ayrı olarak alt yapı antrenörleri gözetiminde çalışacağı belirtildi.

GİRESUNSPOR YERİNDE SAYDI

Bu haftayı maç oynamadan tamamlayan Giresunspor’un sıralamadaki yeri değişmedi. Yeşil beyazlılar, maç oynamadan tamamladığı haftada Sarıyer deplasmanda Sakaryaspor ile berabere kaldı, Ünyespor’da deplasmanda Nazilli Belediyespor’a yenildi. Sarıyer, Ünyespor ve Giresunspor haftayı 14 puanla kapatırken, Giresunspor ligin 16. haftasını geçen hafta olduğu gibi 14'üncü sırada noktaladı.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Öte yandan ligin ikinci yarısına güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına başlayan Giresunspor’da transfer görüşmeleri sürüyor. Teknik direktör Ergün Penbe’nin son olarak Şanlıurfaspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Şeyhmus Özer ile görüştüğü öğrenildi. Şeyhmus’un PTT 1'inci Ligi'nden bir takımla anlaşamaması halinde Giresunspor’uns teklifini kabul edeceği bildirildi. Ergün Penbe’nin pazar günü oynanan Güngörenspor-Fethiyespor karşılaşmasını izleyerek bazı oyuncuları takibe aldığı da öğrenildi.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF