Dün yaptığı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayan ve bu sabah erken saatlerde deplasman maçı için Şehirden ayrılan Giresunspor’da eksik oyuncu bulunmuyor. Hafta boyunca tüm çalışmalarını puan üzerine yapan Giresunspor’da teknik direktör Ergün Penbe de oyuncularına güven aşılamaya devam ediyor. Faturafizyon Kahramanmaraşspor’un bu sezon evinde hiç maç kaybetmemesinin gözlerini korkutmadığını dile getiren Penbe, "Her şeyin bir ilki vardır. Gerçek kimliğimizi ortaya koyalım ve istediğimiz oyunu sahaya yansıtalım yeter.

BOZBAĞ, "KRİTİK SÜRECİ ATLATMALIYIZ"

Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçının önemine değinen Giresunspor kulüp başkanı Mustafa Bozbağ da, deplasmandan bu kez mutlaka istedikleri sonuçla dönmeleri gerektiğine işaret etti. Sezon başından bu yana yaptıkları işlerin ortada olduğunu ve puan sıralamasındaki yeri asla hak etmediklerini aktaran Bozbağ, "Kritik bir sürece girdik. Bu süreci atlatmak zorundayız.'' diye konuştu.

YÖNETİCİLER YALNIZ BIRAKMAYACAK

Giresunspor’u kritik deplasmanında yönetici arkadaşlarıyla birlikte yalnız bırakmayacaklarını da kaydeden Bozbağ, Giresunspor olarak ligde oynadıkları son maçlarda camia ve taraftarları üzen skorlara bu maçla birlikte son vermeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

SAKAT VE CEZALI YOK

Giresunspor’un yarınki zorlu 90 dakikaya şu kadroyla çıkacak:

Mehmet Ali - Berkan, Gökhan, Süleyman, Cihan - Burak, Ramazan, Veysel, Sezer - Ümit Teke, Uğur Işıkal


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF