Dün sabah tesislerde antrenman yaptıktan sonra 2 gün izine ayrılan Giresunspor, 23 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacakları Sarıyer maçının hazırlıklarına ise Pazartesi günü tesislerde yapacakları antrenmanla yeniden başlayacak. İki gün izin yapacak yeşil beyazlı oyuncuların son haftalarda alınan sonuçlardan dolayı oldukça üzgün oldukları gözlenirken, birçok oyuncunun tesislerde kalarak çalışmalara devam edeceği belirtildi.

PENBE: "ARTIK GEÇMİŞİ UNUTALIM"

Giresunspor’un teknik direktörü Ergün Penbe açıklama yaparak sezonun ikinci yarısında bambaşka bir takım izlettirmek istediklerini söyledi. Geçmiş ile ilgili konuşmak istemediğini belirten teknik adam, "Gereken ne ise onu yapacağız. Takımda kim kalacak veya kim gidecek bunu yönetim kurulumuz Sarıyer ile oynayacağımız karşılaşmadan sonra açıklayacak. Daha sonra da ihtiyaç duyduğumuz mevkilere gerekli takviyeleri yapacağız. Bunun için de çalışmalara başladım. Bazı görüşmeler yapıyorum. Hedefimiz ikinci yarı kadrosunu kamp dönemine kadar büyük oranda şekillendirmek" diye konuştu.

YAPACAĞIMIZ HAMLELER ÇOK FARKLI OLACAK

Takımın sıralamadaki durumunun iyi olmadığını belirten Penbe, şunları söyledi:

"Gemileri yakmaya gerek yok. Alt sıralara çok yakınız ancak bizden üst sıralarda yer alan takımlarla aradaki puan farkı da çok fazla değil. Çok değişken ve her takımın birbirini yenebildiği bir ligde mücadele ediyoruz. Öncelikli olarak Sarıyer maçından puan ya da puanlar çıkartmayı hedefliyoruz. Ardından yapacağımız takviyelerle önce altlarla olan bağımızı tamamen kopartmak ve kendimize iyi bir sıralamada yer bulmak istiyoruz. Yapacağımız hamlelerle her şey çok farklı olacak. Üzdüğümüz Giresunspor taraftarını sevindirecek bir takım ortaya çıkaracağız."

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmayı planlayan Giresunspor’da hem teknik direktör Ergün Penbe hem de başkan Mustafa Bozbağ transfer görüşmelerini aralıksız sürdürüyor. Yeşil beyazlı ekip Galatasaray’dan Bertan Caner ve Tepecikspor’dan Günay Şakar’ın ardından Karşıyaka forması giyen Mehmet Türkmehmet’i de yakın takibe aldı. Penbe ve Bozbağ’ın transfer görüşmelerinde birlikte hareket ederek takıma en faydalı oyuncuyu almak için görüşmelerini sürdürdükleri belirtildi.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF