UÇAKLA ADANA'YA GİDECEKLER

Yeşil beyazlı takım, karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaqptığı antrenmanla tamamladı. Yarın sabah 07.00’da Trabzon’dan Ankara aktarmalı uçakla Adana’ya hareket edecek olan Giresunspor, daha sonra da karayoluyla Kahramanmaraş’a geçerek maç saatini bekleyecek. Giresunspor'un Kahramanmaraşspor ile deplasmanda oynayacağı maçın ulaşım ve kamp masraflarını işadamı Şaban Bulam’ın üstlendiği açıklandı.

AZMİ BÜK: "PUANLA DÖNMELİYİZ"

Yönetici Azmi Bük, üzerlerinde dolaşan kara bulutları dağıtabilmek için Kahramanmaraş deplasmanından puanla dönmeleri gerektiğini söyledi. Son haftalarda alınan yenilgilere taraftarlar kadar kendilerinin de çok üzüldüğünü belirten Azmi Bük, şöyle dedi:

"İlk yarının bitimine kadar oynayacağımız 3 maçtan en yüksek puanı toplamayı arzuluyoruz. Bu nedenle Kahramanmaraşspor karşılaşmasına büyük önem veriyoruz. Eğer kritik deplasmandan istediğimiz skorla dönmeyi başarabilirsek bu da bize kalan 2 maç öncesinde büyük moral kazandırır. O nedenle Kahramanmaraşspor deplasmanından mutlaka puanla dönmemiz gerekiyor."

PENBE TRANSFER GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bu arada takımını Kahramanmaraşspor maçına hazırlayan teknik direktör Ergün Penbe, bir yandan da ara transferde takıma kazandıracağı futbolcuları tespit etmek için yoğun mesai harcıyor. Ergün Penbe’nin Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz’la birer oyuncu konusunda uzlaşmaya vardığı öğrenildi. Penbe, takıma takviye için daha önce de Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş ile de bir görüşme yapmıştı.

YÖNETİMDEN ZİYARETLER

Giresunspor yönetim kurulu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan ile Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu’nu ziyaret etti. Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, ziyaretlerde Tuğgeneral Doğan ile Başsavcı İlhanoğlu’na maçlarını izleyerek takımlarına verdikleri destek için teşekkür etti, isimlerinin yazılı olduğu 28 numaralı Giresunspor forması hediye etti.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF