İstanbul’da Point Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan Çotanaklarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Uzun süreden bu yana sakatlıkla mücadele eden takım kaptanı Süleyman Fatih Şen’in de Sarıyer maçının 18 kişilik kadrosunda yer alacağı ve duruma göre müsabakaya dahil olabileceği belirtildi.

PENBE: "OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"

Giresunspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, Sarıyer deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek için şartlandıklarını söyledi.

Deplasmanda oynayacakları Sarıyer müsabakasına çok iyi hazırlandıklarını ve kritik maçtan mutlaka istediklerini skoru çıkartacaklarına inandıklarını söyleyen Penbe, "Maç yapmadan geçirdiğimiz haftada yeterince çalışma fırsatımız oldu. Hedefimiz de sadece Sarıyer var. Bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılırsak bu bize devre için büyük moral kazandırır. Bu doğrultuda sahaya çıkacağız. Puanlarla ayrılacağımıza inanıyorum. Sahada görev alan oyuncularıma da güveniyorum" dedi.

GURBETÇİLER HAZIR KITA

İzmir Bölgesi hakemlerinden Özgür Sepin’in yöneteceği ve Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanacak maçı gurbetçiler de büyük bir heyecanla beklemeye başladı. Sarıyer’in bin 200 kişilik tribün ayarlamasına çok sevinen gurbetçiler, ilk yarının son maçında takımlarını desteklemek için tribünü dolduracaklarını kaydettiler. Marmaralı Çotanaklar ile Bursa Gurbetçi Çotanaklar Dernekleri hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyuldu.

KAPTAN RAMAZAN: "BU KÖTÜ DURUMU DÜZELTECEĞİZ"

Giresunspor’un tecrübeli kaptanı Ramazan Durdu, sezonun ilk yarısında hedef puanlarının çok altında kaldıklarına dikkat çekerken, "Bu durumu düzeltecek olan yine bizleriz. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah deplasmanda oynayacağımız Sarıyer maçından 3 puanla ayrılırız ve bize güvenen insanları daha fazla mahcup etmeyiz" diye konuştu.

Giresunspor’un, aynı puana sahip olduğu Sarıyer karşısına şu onbirle çıkacak:

Ulaş- Berkan, Gökhan, Süleyman, İsmail, Selçuk, Burak Karaduman, Ramazan, Veysel, Sezer, Uğur Işıkal 



HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF