Yarın sabah İzmir’e uçacak olan yeşil beyazlı takımda sakatlıkları devam eden Fatih Şen ile Berkan maç kadrosunda yer almayacak. Yeşil beyazlılar, mutlak puan parolasıyla Manisa’ya gideceklerini söylediler.

BAŞKAN BOZBAĞ ANKARA’DA DESTEK ARADI

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Ankara’da ziyaretlerde bulunarak destek aradı. Giresunlu işadamlarıyla görüşen Bozbağ, daha sonra AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ile bir araya geldi. Başkan Bozbağ’ın Giresunspor’un gündemde olan projeleri hakkında Canikli ile fikir alışverişinde bulunduğu bildirildi.

2000 FORMA

Bu arada Başkan Bozbağ, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte forma satışı yapma kararı aldı. Başkan Bozbağ, "2000 forma siparişi verdik ve formalar gelecek hafta elimizde olacak. Hepsi tek tek kutulanacak ve yönetim kurulu imzasıyla satışa çıkartılacak. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası bunu hem üyelerine hem de isteyen herkese satacak. Buradan en az 200 bin lira gelir elde etmeyi amaçlıyoruz" dedi.

OTOPARK KONUSU

Başkan Mustafa Bozbağ, liman sahasındaki otoparktan kendilerine aylık 2-3 bin lira veren Çakıroğlu Liman İşletmeleri'yle hafta içerisinde görüşeceklerini söyledi. Söz konusu otoparkın Vali Dursun Ali Şahin’in izniyle çalıştığını aktaran Başkan Bozbağ, şunları söyledi:

"Buradan bize verilen para son derece az. Çakıroğlu Liman İşletmelerine, (Buradan bize ya aylık 10 bin lira verin ya da otoparkı biz işletelim) önerisi götürdüm. Benden 10 gün süre istediler. O süre 18 Ekim Çarşamba günü sona erecek. Onlar bize nasıl bakıyorlarsa bizde kendilerine 2-3 kat daha fazlasıyla bakacağız. Kimseyle kavga etmiyoruz. Çakıroğlu’nun bize nasıl baktığı Çarşamba günü ortaya çıkacak."

TURGUTLUSPOR SAHASINDA GALİBİYETE HASRET

Turgutluspor’un bu sezon kendi sahasında henüz maç kazanamaması dikkat çekti. Nazilli Belediyespor’a 2-0 yenilen Turgutluspor, daha sonra Kahramanmaraşspor'la 1-1 berabere kaldı. Deplasmanlardan 2 beraberlik ve 1 galibiyet alan Turgutluspor 5 puan topladı. Giresunspor ise bu sezon henüz deplasmanlardan puan çıkartamadı ve 2 maçta sadece 1 gol attı.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF