KALE HARİÇ HER MEVKİYE TAKVİYE

Teknik direktör Ergün Penbe’nin mevcut kadrodaki santrforlardan istediği verimi alamadığı için ara transfer döneminde önceliğin bu bölgeye verilerek 2 oyuncu alınması yönünde yönetim kuruluna rapor verdiği bildirildi. Ergün Penbe’nin raporuna bir stoper ile sol bekin mutlaka alınmasını istediği, bunun yanında sağ bek, orta dörtlünün sağına ve soluna birer takviye ile ön ikili arkasına da bir oyuncunun mutlaka alınması gerektiğini yazdığı belirtildi.

SARIYER MAÇINDAN SONRA

Hafta sonunu Ankara ve İstanbul’da geçiren Ergün Penbe’nin bu doğrultuda görüşmelerde bulunduğu ve bazı oyuncuları izlediği bildirildi. Yeşil beyazlı takımdaki son durumun ise hafta sonunda oynanacak Sarıyer maçıntdan sonra netlik kazanacağı kaydedildi. Yeşil beyazlı yönetim, daha önce Ali Ölmez, Ümit Can Batman, Habip Tok, Cihan Gökal, Kıvanç Dağ, Mehmet Ali Tunç ve Cem Karahan ile yollarını ayırmıştı.

KALECİLERE GÜVEN

Giresunspor’un kaleci antrenörü İsmail Güney, kaleci Mehmet Ali Tunç’un takımdan ayrılmasıyla sorun yaşanmayacağını söyledi. İsmail Güney, kalede yer vereceği tecrübeli kaleci Ulaş Güler’in yanı sıra U-19 milli takımının da kalesini koruyan Onurcan Piri ile Mehmet Akif Önal’ın başarılı olacağını belirtti, şöyle konuştu:

"Mehmet Ali çok tecrübeli bir eldivendi ancak ayrılması bizim açımızdan dezavantaj olmadı. Çünkü biri milli olmak üzere bünyemizde 3 iyi kalecimiz daha var. Ulaş en büyükleri ve tecrübelileri. Ancak Mehmet Akif ve Onurcan uzun seneler Giresunspor’a ve Türk futboluna hizmet edecek kaleciler olacak."

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan, hafta sonu deplasmanda Sarıyer ile ilk yarının son maçını oynayacak olan Giresunspor, çalışmalarını bugün de sürdürdü. İstanbul’dan dönen teknik direktör Ergün Penbe gözetiminde yapılan çalışma tesislerde gerçekleşti. Yeşil beyazlı takım, yarın da tek antrenman yaparak Sarıyer karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF