ERGÜN PENBE İLK ANTRENMANINI YAPTIRDI

Yeşil beyazlı takım yeni teknik direktör Ergün Penbe nezaretinde ilk antrenmanını yaptı. Giresunspor, antrenmanın bitiminde tesislerinde kampa girdiyer. Yeşil beyazlı takımda uzun süredir sakatlığı devam eden Fatih Şen ile Bandırmaspor maçında sakatlanan Veysel Kılıç ve sarı kart cezalısı Ramazan Durdu'nun Hatayspor maçında oynamayacağı bildirildi.

MAÇI AKMISIR YÖNETECEK

Yeşil beyazlıların sahaya, Mehmet Ali - Ömer Kandemir, Süleyman, Gökhan, İsmail Aslan, Ömer Karancı, Cem, Burak Karaduman, Sezer, Ali Ölmez, Uğur Işıkal tertibi ile çıkması bekleniyor. Atatürk Stadı'nda saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Hakan Akmısır yönetecek. Akmısır’ın yardımcılıklarını ise Gökmen Baltacı ile Yusuf Yaratıcı yapacak.

ÖZKUL, "ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Hatayspor maçı için değerlendirmelerde bulunan Giresunspor basın sözcüsü İbrahim Özkul, Bandırmaspor karşısında alınan galibiyetin anlamlı kılınması için iç sahada oynayacakları Hatayspor maçını da kazanmaları gerektiğine işaret etti. İbrahim Özkul, daha sonra şunları söyledi:

'YENİLMEYEN TAKIMI YENMELİYİZ"

"Hatayspor, ligin güçlü ekiplerinden biri. Ancak biz Bandırmaspor karşısındaki mücadelemizi bu maçta da ortaya koymalıyız. Rakibimiz bugüne kadar hiç yenilmemiş ama herşeyin bir ilki vardır. Bunu da sporcu arkadaşlarımın gerçekleştireceğine ve bu çıkışın devam edeceğine inanıyorum."

İbrahim Özkul, taraftarına çağrıda da bulundu, "Bize her zaman destek oldular, olmaya da devam ediyorlar. Onları bu kritik maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Gelsinler, takımlarını desteklesinler. Biz de onlara galibiyet hediye edelim" dedi.

DEPLASMAN GALİBİYET PRİMİ 2000 LİRA

Öte yandan, bu sezon ilk deplasman puanını ve galibiyetini Bandırmaspor karşısında elde eden yeşil beyazlı oyunculara prim dopingi yapıldı. 2-1 kazanılan maçın ardından soyunma odasına inen yönetim kurulu üyeleri, deplasman galibiyet primi olan 1500 liranın 2000 lira olarak dağıtılacağı sözü verdi.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF