MORALSİZ ANTRENMAN

Yeşil beyazlılar, tam kadro olarak yardımcı antrenörler Mehmet Zengin ve İsmail Güney gözetiminde ilk antrenmanını tesislerde gerçekleştirdi. Oyuncuların moralsiz oldukları gözlendi. Giresunspor hazırlıklarına yarın yapacağı tek çalışmayla devam edecek.

ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

Bu arada Giresunspor’da teknik direktör arayışlarının da devam ettiği bildirildi. Cengiz Demir’in istifasının ardından yeni ahtrenörünü belirlemeye çalışan Giresunspor yönetiminin gündemine aldığı isimler arasında Mehmet Altıparmak ve İstanbul Güngörenspor müsabakasında yeşil beyazlı takımı izleyen Ahmet Akcan'las ön görüşmeler yapıldığı bildirildi.

Basın sözcüsü İbrahim Özkul, antrenör konusunda titiz davrandıklarını, kulüpte başarılı olacak bir isimle anlaşmak istediklerini söşyledi, "İşi fazla uzatmadan, kriterlerimiz çerçevesinde anlaşmaya çalışacağız. Anlaştığımız kişi de takımı Bandırma deplasmanında büyük bir ihtimalle seyreder" dedi.

BELEDİYE BAŞKANI AKSU:"HER İNİŞİN BİR ÇIKIŞI VARDIR"

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise yerel bir televizyon kanalında hazırlanan spor programında yaşanan süreci değerlendirdi, düşüncelerini açıkladı. Başkan Aksu, programda şunları söyledi:

"Bu takım, bizim takımımız. Hangi siyasi görüşten olursa olsun gördüğüm kadarıyla herkes sahip çıkıyor. Her inişin sonunda mutlaka bir çıkışı vardır. Ben umudumu koruyorum. Hep beraber bu işin üstesinden geleceğiz. Giresunspor öyle ufak rüzgarlarda yıkılacak kulüp değil. Çünkü biz fırtınalarda bile yıkılmadık. (Düştük, hemen çıkalım) diye düşünürsek hep aşağıya düşeriz. Önce borç biraz erimeli. Kulüp önünü daha net görebilmeli. Giresunspor’un ticari faaliyetleri de olmalı. Bu da 1967 Giresunspor A.Ş ile olacak. Bunu da sonuna kadar destekliyorum."


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF