Tesislerde sabah gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların moralsiz olduğu gözlenirken sakat olan Fatih Şen ile Berkan haricindeki tüm oyuncular çalışmaya katıldı. Fatih Şen’in ise en 4 hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi. Futbolcularla bir toplantı yaparak Çankırı deplasmanında sergiledikleri performanstan üzüntü duyduğunu belirten teknik direktör Cengiz Demir, daha cesur oynamalarını istedi. Futbolcuları uyaran Demir, “Zamanla daha iyi olmamız gerekirken daha kötü bir duruma geldik. Bunu asla tasvip etmiyorum. Temponuzu biraz daha artırın ve kendinizi toparlayın” dedi. Cengiz Demir, futbolcularından şimdilik sadece Tepecikspor maçını düşünmelerini de isteyerek şunları söyledi:

“Camiamızın beklentilerine cevap verebilmek adına daha iyi olmak zorundasınız. Kafanızda hiçbir rakibi büyütmeyin ya da hafife almayın. Sadece size verilen görevlere odaklanın. Bir galibiyet serisi yakaladığımızda bu camianın sizi sahipleneceğini ve bağrına basacağını unutmayın. Tarsus ve Ünye maçında taraftarın coşkusunu gördünüz. Onların ve yönetimin güvenini asla boşa çıkarmayın."

MAÇTA FORMASINI VERENE CEZA

Giresunspor Yönetim Kurulu, maç bitimlerinde formasını tribünde yer alan taraftarlara atan veya hediye eden futbolculara 100'er lira para cezası vermeyi kararlaştırdı. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Maç sonlarında futbolcularımız tarafından hediye olarak verilen formalar, forma setlerinin bozulmasına sebep olduğundan maç sonlarında formasını taraftarlara atan veya hediye veren futbolcularımızdan forma başına 100 lira ilk ödemesinden kesilecektir” denildi.Bu uygulama futbolculara hem yazılı hem de sözlü olarak iletildi.

HASAN’DAN ALEX’E VEDA TWETT’İ

Giresunspor’un sezon başında Fenerbahçe’den kiraladığı Hasan Erbey, Alex de Souza’ya twitter’den veda etti. Genç stoper Brezilyalı yıldızı attığı twitte, “Hoşçakal kaptan. Her şey için teşekkürler” diyerek veda etti.

Alex’in takımdan ayrılmasına çok üzüldüğünü kaydeden Giresunsporlu Hasan Erbey, “O gerek saha içerisinde gerekse de saha dışında bir liderdi. Antrenmanlarda genç oyunculara en büyük desteği Alex kaptanımız verirdi. Onu hiçbir zaman unutmayacağım” dedi.