MORALLİ ANTRENMAN

Bir günlük iznin ardından Giresunspor teknik direktör Ergün Penbe gözetiminde tesislerde toplanan yeşil beyazlı ekip, Sakaryaspor karşılaşmasının ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Tam kadro  çalışan yeşil beyazlı oyuncuların moralli olduğu gözlendi.

YÖNETİM PRİM VERECEK

Yönetim kurulunun, Kahramanmaraşspor deplasmanında aldıkları puan dolayısıyla futbolcularına prim vereceği bildirildi. Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ise takımın ligde bulunduğu yeri hak etmediğini ifade ederek, "Çok alışkın olmadığımız bir sıralamadayız" dedi. Giresunspor’un mali konularda büyük sıkıntılar içerisinde olduğunu da kaydeden Başkan Bozbağ, şöyle devam etti:

BOZBAĞ: "DAHA İYİ YERLERE GELMELİYİZ"

"Ancak bunu sezon başından bugüne kadar futbolcularımıza hiç yansıtmadık. Ödemeleri zamanında yapmaya çalıştık. En kötü günlerimizde bile sıkıntıları hissettirmediğimiz Giresunspor futbolcusu nereye geldiğini, nerede oynadığını çok iyi bilmeli. Kulübü yeniden yapılandırmak istiyoruz, haliyle de saha sonuçlarının da güzel olmasını bekliyoruz. Çok fazla alışkın olmadığım bir tablo yaşıyorum."

"PES ETMEYİZ"

Başkan Bozbağ, Giresunspor’un yeniden ayağa kalkacağına dikkat çekerken de şunları söyledi:

"Maddi gücümüz çok değil. Böyle görülebilir ama bizim neler yapabileceğimizi bu şehir biliyor. Herkesin içi rahat olsun. Biz bu yapılandırmayı tamamlayacağız. Öyle kolay pes edecek değiliz. Çotanaklar tekrar ayağa kalkacak. Bu şehrin Giresunspor’dan başka bir şeyi yok. Bu şehrin insanlarının bizim takımımıza ve başarıya ihtiyacı var."

"ALINAN BİR PUAN ABARTILMAMALI"

Başkan Bozbağ, Kahramanmaraş deplasmanından alınan 1 puanın fazla abartılmaması gerektiğini belirtti, "Giresunspor beraberliklere sevinecek bir takım değil. Çünkü Giresunspor iyi yerlerde olacak. Kimse bu konuda endişelenmesin. Kulübümüzün ayakları üzerinde durması için çalışıyoruz" dedi.

VALİ KOCATEPE VE TUĞGENERAL DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Başkan Bozbağ, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ve Giresun Jandarma Bölge Komutanı Hacı Abdullah Doğan’a da teşekkür etti ve şunları söyledi:

"Eski Giresun Valisi olan Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe'ye gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür ediyoruz. Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan'da Giresun’daydı ama memleketi Kahramanmaraş'ta en iyi şekilde ağırlanmamız için büyük gayret gösterdi. Sayın Doğan'a da teşekkürü borç biliriz. Yönetim kurulu ve Giresunlular adına hem valimize hem de komutanııza çok teşekkür ediyorum."


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF