KAMPA GİRDİLER

Yeşil beyazlı takım, bugün yaptığı hafif tempolu idmanan sonra tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Giresunspor’da Fatih Şen ile Berkan’ın sakatlıklarının devam ettiği, kaleci Mehmet Ali’nin durumunun ise maç saatinden önce belli olacağı açıklandı.

KADROYU BELİRLEDİ

Takımına hafta içinde yaptırdığı hazırlık maçlarıyla Fethiyespor müsabakasının onbirini belirleyen teknik direktör Cengiz Demir’in yarın sahaya kalede Ulaş, geri dörtlüde Ömer Kandemir, Süleyman, Kıvanç, Cihan, orta sahada Veysel, Ramazan, Burak Karaduman, Habip, ileri ikilide ise Ümitcan ve Uğur ile çıkması bekleniyor.

"ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"

Yönetici Mehmet Kazancıoğlu, Fethiyespor’u yenerek 3 puanın sahibi olacaklarını öne sürerken şöyle konuştu:

"Deplasman zaafımızı sona erdirdiğimizde çok daha iyi yerlere geleceğimizi biliyoruz. Giresunspor iç sahada oynadığı her maçın favorisidir. Fethiyespor karşısına 3 puan parolasıyla çıkacağız. Futbolcularımız bu maça çok iyi hazırlandılar. Onlara güveniyoruz. Taraftarlarımızdan da tribündeki yerlerini almalarını ve Giresunspor’u desteklemelerini istiyoruz."

İzmir bölgesi hakemlerinden Levent Aktan’ın yöneteceği müsabaka, saat 15.00’de başlayacak.

STAT AKSU’YA YAPILACAK

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, Atatürk Stadı'nın TOKİ’ye devredilerek Çotanak Arena Stadı'nın Aksu dolgu alanına yapılacağını dile getirdi. Nurettin Canikli, 22 bin kişilik Çotanak Arena Stadı için adım adım ilerlediklerini belirterek, "Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü mevcut stada karşılık TOKİ’nin yeni stat yapması onayını verdi ve teklifte bulundu. Aksu’da çöpün döküldüğü alana yapmayı düşünüyoruz ancak bu konuda kıyı kenar kanununda sıkıntı vardı. Yeni bir teklif ile onu da çözeceğiz" dedi.

Nurettin Canikli, stat ile birlikte havuz ve spor salonunun da yeni stadın yanına inşa edileceğini, havuz ve salonun yerinin yine TOKİ’ye verileceğini söyledi.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF