Deplasmanda olağanüstü kötü bir futbol sergilendiğini vurgulayan Başkan Mustafa Bozbağ, şöyle dedi:

"Peşinatlar ve primler başta olmak üzere her şeyi zamanında ödenen bir kulübün sporcularının bu kadar kötü bir futbol oynamaya hakkı yoktur. Her maçımızı kazanacağız, demiyoruz ama bir takım bu kadar ruhsuz oynayamaz. Buna kimsenin hakkı yok. Bir an evvel toparlanmalı ve çıkış formülleri geliştirmeliyiz."

Kötü futbol ve alınan yenilginin yeşil beyazlı camiaya gönül veren herkesi üzdüğünü belirten Başkan Bozbağ, şöyle devam etti:

"Bütün işlerimi bıraktım, takımın peşinde çaba harcıyorum. Takımda yer alan futbolcuların bu kadar kötü bir performans sergilemeye hakları yok. Gereken önlemleri alacağız. Hafta içerisinde teknik heyetimiz ve futbolcularımızla istişareler yapacağız. Özellikle deplasman maçlarında sergilenen kötü futbolun nedenlerini araştıracağız."

GİRESUNSPOR'DA 1784 GÜN SONRA ATTIĞI GOLE SEVİNEMEDİ

Yeşil beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu Ümit Teke ise tam 1784 gün aradan sonra bir lig maçında Giresunspor formasıyla rakip fileleri havalandırdı ancak attığı golün sevincini tam olarak yaşayamadı. 8 Aralık 2007 tarihinde yeşil beyazlı formayla son golünü 3-2 galip tamamladıkları Kocaelispor müsabakasında kaydeden Ümit Teke, 5 yıl aradan sonra döndüğü Giresunspor’da 1784 gün sonra resmi bir lig maçında gole adını yazdırdı. Ancak Teke, takımı Çankırıspor karşısından mağlup ayrılınca attığı golün sevincini dahi yaşayamadı.

4 HAFTADA 2 KIRMIZI 12 SARI KART

Giresunsporlu futbolcular, geride kalan 4 haftada ilginç bir istatistiğe imza attı, 4 resmi lig maçında 12 kez sarı kart, 2 kez de kırmızı kart gördü. Yeşil beyazlı futbolcuların kart oranının çok yüksek seviyelerde olduğu dikkati çekti. İsmail Aslan, Polatlı Bugsaşspor deplasmanında, Selçuk Yıldırım da Çankırıspor deplasmanında çift sarı karttan kırmızı kart görerek takım arkadaşlarını yalnız bıraktı. Giresunspor, Polatlı Bugsaşspor deplasmanında 12, Çankırı deplasmanında ise 22 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF