Başkan Bozbağ, göreve geldikleri günden itibaren 2 milyon TL'nin üzerinde ödeme gerçekleştirdiklerini, kısa zaman içinde de 1 milyon liraya ihtiyaç olduğunu kaydetti. Her şeyi zamanında yapmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Bozbağ, "Göreve geldiğimiz günden itibaren her şeyi zamanında yapıyoruz. Futbolculara olan ödemeleri de. Ancak artık olmayınca peşinatları da ay içine yaydık. Hepsini de zamanı gelince ödeyeceğiz. Başkan olarak Giresun’un şartları ne gerektiriyorsa onu yapıyoruz. Gerisi bizi hiç ilgilendirmiyor" dedi.

"ACİL PARAYA İHTİYAÇ VAR"

Giresunspor'un geçmiş yıllara dönük 6 milyon lira vergi borcunun bir bölümünün ödenmesi gerektiğini kaydeden Başkan Bozbağ, bu nedenle kaynak arayışları içinde olduklarını anlatırken şöyle konuştu:

"Ekim ayı sonuna kadar vergi borcunun 450 bin lirasını ödersek borcumuz 6 milyon liradan 4,5 milyon liraya inecek. Ancak şu an bunu ödeyecek güçte değiliz. Diğer arkadaşlarımla birlikte bir kaynak arayışı içine girdik. Bununla birlikte diğer ödemeler için kaynak bulursak az da olsa rahatlayacağız. Herkes elinden geldiğince takımlarına destek olmalı."

Hafta sonu sahalarında oynayacakları Fethiyespor maçından 3 puanla ayrılacaklarını da iddia eden Başkan Bozbağ, deplasmanda da kazanarak bir çıkış yakalayacaklarını söyledi.

"KUPADA DA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Başkan Bozbağ, Ziraat Türkiye Kupasında Mersin İdmanyurdu ile eşleştiklerini hatırlattı, "Giresunspor olarak kupada da elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Süper Lig'in güçlü ekibinis elemek için oynayacağız" dedi.

FETHİYESPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Kendi evinde oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı ekip bugün de yine BAL (Bölgesel amatör ligi) ekiplerinden Espiye Belediyespor ile bir maç yaptı. Çarşamba günü de Bulancak Belediyespor ile karşılaşan Giresunspor’un teknik direktör Cengiz Demir, hazırlık maçlarında maç eksiği olan oyuncularına şans tanıdı.

Cengiz Demir, toplantı yaptığı oyuncularına, "Sizlerden sadece Fethiyespor maçına odaklanmanızı istiyorum" diye konuştu.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF