Bozbağ, ''Yeni hocamız Ergün Penbe kadromuzu ve oyuncularımızı biliyor. Şu an 30 olan oyuncu sayısını 10-15 gün içerisinde 23’e indirecek. Önümüzdeki 5 maçı da bu kadro ile tamamlayacağız ve devre arasına kadar topladığımız kadar puanları toplayıp ilk yarıyı tamamlayacağız" dedi. Devre arasında takıma takviyenin kaçınılmaz olduğunun altını çizen Mustafa Bozbağ, şunları söyledi:

"Devre arasında teknik diektör Ergün penpe'nin raporu doğrultusunda bütçemize göre eksik ve aksayan yerlere takviye yapacağız. Takımı toparlayıp hedefi olan bir ekip haline getireceğiz. İkinci yarı sahada daha farklı bir Giresunspor olacak."diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Nazilli Belediyespor maçına kazanmak için gideceklerini kaydeden Bozbağ, "Hedef her zaman puan.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Giresunspor hazırlıklara başladı. Teknik Direktör Ergün Penbe gözetimindeki antrenmanda sakatlığı devam eden Veysel Kılıç dışındaki tüm oyuncular katıldı.

ZENGİN AYRILDI

Giresunspor’u son iki maça hazırlayan antrenör Mehmet Zengin de görevi bıraktı. Sezon başında oluşturulan teknik kadroda antrenör olarak görev yapan Mehmet Zengin, Cengiz Demir’in istifasının ardından yönetim kurulunun isteği üzerine yeni teknik direktörle anlaşana kadar takımı çalıştırmıştı. Bandırmaspor ve Hatayspor maçlarında takım başında olan Anterenör Mehmet Zengin, bugün vedalaştıktan sonra Giresun’dan ayrıldı.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF