Devre arasında takımına kazandıracakları futbolcuların formanın ve armanın ağırlığını taşıyabilecek nitelikte olacağını ifade eden Başkan Mustafa Bozbağ, ilk yarıda mücadele eden kadrodan birçok oyuncu ile yollarını ayırdıklarını hatırlatırken şunları söyledi:

"Kadromuza katacağımız isimleri bir süreden bu yana izliyoruz. Hepsi başarıya aç ve gelecek vadeden oyuncular. Zaten hata yapma lüksümüz kalmadı. 90 dakika boyunca sahada ne istediği bilen, armanın ağırlığını, formanın kutsallığını ve verilecek sorumluluğu kaldırabilecek oyuncuları kadromuza katacağız."

ANLAŞMALAR 1,5 YIL OLACAK

Ara transfer döneminde bünyelerine katacakları bazı oyuncuların kulüplerine bonservis ücreti de ödeyeceklerini de açıklayan Başkan Bozbağ, “Başarı için ne gerekiyorsa yapacağız. Kadromuza katacağımız oyuncuları bonservisi ile birlikte alacağız ve 1,5 yıllığına anlaşma sağlayacağız" diye konuştu.

"KİMSEYE, KAL, DEMEM"

Başkan Bozbağ, takımdan ayrılmak isteyenlere karşı gelmeyeceklerini de belirterek şunları söyledi:

"Ben bu zamana kadar kimseye 'kal' demedim, demem de. Bizi kafasında bitirenle yola devam edemeyiz. Ancak Giresunspor kendilerini nasıl aldıysa, onlar da Giresunspor’dan aldıklarının bedelini getirecek. Biz de sözleşmelerini karşılıklı olarak feshedeceğiz ve yolumuza yeni isimlerle devam edeceğiz."

HASAN ERBEY VE BURAK KARADUMAN AYRILDI

Sezon başında kiralık olarak Fenerbahçe’den alınan Hasan Erbey ile Turgutluspor’dan gelen Burak Karaduman yeşil beyazlı ekipten ayrıldı. Ayrılmak isteklerini yönetim kuruluna ileten bu iki futbolcunun sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.

ATATÜRK STADI BAKIMA ALINDI

Bu arada Giresun Atatürk Stadı'da bakıma alındı. Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, yeşil beyazlı takımınz devre arası hazırlık kampının Antalya'da yapılacak olması nedeniyle stadın bozulan zemininin ikinci yarıya hazır hale getirilebilmesi için ekiplerinin titiz bir çalışma içine girdiklerini bildirdi. Zeki Atlı, yaklaşık 1 ay bakımda kalacak olan zeminin kış mevsimi şartlarına cevap verecek şekilde hazırlanacağını belirtti.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF