Başkan Mustafa Bozbağ, galip gelmeleri gereken maçtan 2-1 mağlup ayrılmayı kabul edemediğini belirtti, "Rakip 2 defa geldi ve gol attı. Böyle goller yenildiğini hiç görmedim. Zaman zaman baskılı da oynadık ama olmadı. Deplasmanda haketmediğimiz bir mağlubiyet aldık" diye konuştu. Yönetim Kurulu toplantısında durumu gözden geçireceklerini kaydeden Başkan Bozbağ, şöyle devam etti:

"YOLLARIMIZIN AYRILMASI GEREKİYORSA BUNU YAPARIZ"

"Arkadaşlarımızla bir durum değerlendirmesi yapıp geç olmadan gereken tedbirleri alacağız. Gereken cezaları da vereceğiz. Tekhik direktörümüz Cengiz Demir'le de görüşeceğiz. Giresunspor için önemli bir isim. Ancak yollarımızın ayrılması gerekiyorsa Giresunspor’un geleceği için bunu da yaparız. Yönetim olarak elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Hiçbir oyuncuya borcumuz yok. Birileri bedel ödeyecekse bu ben değilim. Giresunspor’un geleceği için fazla zaman geçirmeden artık bazı kararları almak zorundayız."

ALİ ÖLMEZ’E CEZA VERİLECEK

Başkan Bozbağ, Güngörenspor maçının son dakikalarında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Ali Ölmez’e de ceza verileceğini açıkladı, "Bundan sonra arkadaşlarını yalnız bırakan hangi oyuncu olursa olsun cezalandırılacak. 5 bin, 10 bin lira ceza veya kadro dışı. Başarı için ne gerekiyorsa bütün önlemleri alacağız" dedi.

"KUPADA TUR ATLAMAK GÜZEL OLUR"

Çarşamba günü sahalarında Mersin İdmanyurdu ile Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacaklarını da hatırlatan Başkan Bozbağ, "Zor maç olacak. Biz her maçta olduğu gibi Mersin İdmanyurdu karşısında da elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Kazanmak ve tur atlamak güzel olur" dedi.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Bu arada çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan yeşil beyazlı ekip çalışmalarına bugün başladı. Tesislerde yapılan antrenmana Güngörenspor maçında sakatlanan Uğur Işıkal katılmadı. Uğur takımdan ayrı olarak yürüyüş yaptı. Giresunspor, yarın yapacağı antrenmandan sonra kampa girecek.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF