Yeşil beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, hafta sonunda konuk edecekleri Sakaryaspor’u hafife almadıklarını, bu maçı 'final maçı' gibi gördüklerini söyledi. Kazancıoğlu, "Taraftarlarımızın desteğiyle haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz" dedi. Ligde çıkışa geçmek ve devreyi en iyi yerde tamamlayabilmek için Sakaryaspor maçına büyük önem verdiklerini vurgulayan Kazancıoğlu, şunları söyledi:

"Ligde çok şanssız maçlar oynadık ve kırılma noktasına kadar geldik. Dik duruşumuz ve sistemli çalışmamız sonucu üzerimizdeki şanssızlığı Kahramanmaraş'ta bir nebze olsun atmayı başardık. Şimdi kendi evimizde Sakaryaspor ile karşılaşacağız. Rakibimizin puan sıralamasındaki yeri kimseyi aldatmasın. Çok genç ve 90 dakika boyunca koşan bir takımla oynayacağız. Final niteliğinde gördüğümüz bu müsabakayı kazanarak birkaç basamak yukarıya çıkmayı amaçlıyoruz."

"HAVAMIZ YERİNDE"

Kazancıoğlu, Teknik Direktör Ergün Penbe'nin göreve gelmesi ardından Giresunspor’da gözle görülür değişim süreci başladığını ve antrenmanların daha keyifli havada geçtiğini söyledi. Giresunspor Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, şöyle konuştu:

"Futbolcu kardeşlerimizin antrenmanlarda ortaya koydukları performans bizi mutlu ediyor. İyi çalışıyoruz ve artık bu durumu puan durumuna da yansıtmak istiyoruz. Sakaryaspor maçının zor geçeceğini biliyoruz. Taraftarlarımızdan kendi sahamızda oynayacağımız ilk yarının son maçında destek istiyoruz. Onları mahcup etmeyeceğiz. Sakaryaspor müsabakasını taraftarlarımızdan da alacağımız destekle kazanacağız."

Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul da, Sakaryaspor karşılaşmasında Atatürk Stadı'nı dolu görmek istediklerini, taraftarların kendilerini yalnız bırakmamaları gerektiğini söyledi. Sakaryaspor maçıyla kendi evlerinde ilk yarının son maçını oynayacaklarını anımsatan Özkul, "Devreyi deplasmanda kapatıp, 2'nci yarıyı deplasmanda açacağız. Şubat ayının ilk haftasına kadar taraftarlarımızdan uzak kalacağız. Bu nedenle Sakaryaspor maçında taraftarlarımızı yanımızda görmek ve tribünleri doldurmalarını bekliyoruz" diye konuştu.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF