Sahasında pazar günü Tepecikspor’u her iki yarıda attığı gollerle yenerek moral bulan Giresunspor, tesislerinde hafif tempolu bir çalışma yaptı. Yeşil beyazlılar yönheim kurulu da Tepecikspor maçının galibiyet primini 1000 lira olarak belirledi.

DEMİR:"DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Tepecikspor karşılaşmasını değerlendiren teknik direktör Cengiz Demir, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarının, rakiplerine birkaç atak haricinde önemli bir pozisyon vermediklerini vurgularken şöyle dedi:

"90 dakika boyunca iyi mücadele etmeye çalıştık. Zaman zaman güzel işler yaptık. Bu maçta zamanla daha iyi olacağımızın izlenimlerini verdik. Maçın kazanmamızda emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Daha iyi olup başarılara imza atmaya çalışacağız. Şimdi deplasmanda oynayacağımız Turgutluspor maçının hazırlıklarına başladık. Hafta içi yapacağımız antrenmanlarda gördüğümüz hataları tekrarlamamaya çalışacağız."

PENALTI 373 GÜN SONRA GELDİ

Giresunspor, tam 373 gün aradan sonra penaltı golü attı. Çotanaklar’da en son penaltı golünü 29 Eylül 2011 tarihinde deplasmanda oynanan Adanaspor maçında Mesut Çaytemel atarken, yeşil-beyazlılar tam 373 günlük aradan sonra Tepecikspor maçında penaltı kazandı. Giresunspor’da 1 yıl aradan sonra kazanılan penaltıyı ise Ümit Can Batman gole çevirirken yeşil beyazlı forma altında da ilk golünü attı.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF