FUTBOLCULARINA SERT ÇIKTI

Ergün Penbe, Nazilli Belediyespor maçından sonra beklentilerinin farklı olduğunu, Pendik maçının ilerleyen haftalar için bir umut ışığı olacağını düşündüğünü vurgularken şöyle konuştu:

"Ancak Pendikspor müsabakasında gördüm ki bazı oyuncular kafalarında Giresunspor'u bitirmişler. Buraya ilk geldiğimde bir hedefimin olduğunu ve benimle hedefe yürüyecek oyuncularla yola devam etmek istediğimi söylemiştim. Demek ki bazı oyuncular benimle bu hedefe ulaşmak için yürümek istemiyorlar. Bizim istek ve arzularımıza uyacak, beklentilerimizi karşılayacak oyuncu grubu ile devam edeceğiz. Bazı futbolcular bulundukları yerin farkında değiller. Biz öncelikle onların kafasındaki memur zihniyetini değiştirmek istedik ama iki haftalık periyotta demek ki bunu başaramamışız."

SEYİRCİ İYİ SONUÇ BEKLİYOR

"Dört maçta dokuz puan hedefliyorduk ama bazen yaptığınız hesaplar tutmuyor" diyerek sözlerini sürdüren Ergün Penbe, şöyle devam etti:

"Önümüzde üç maç kaldı. Devre arası da yaklaşıyor. Transfer döneminde eksik yerlerimize takviyeler yapacağız. Şu kulübün kıymetini bilmeyenler kendileri kaybeder. Kafaca bitirmiş kardeşlerimiz var. Giresunspor formasını hak eden arkadaşları bulacağız. Yapacağımız transferlerin üzerinde olumlu etkilerimiz olabilirse ve o transferleri yaparsak çok daha iyi günler bizi bekler. Giresunspor’u kafada bitirmiş oyuncu grubu görüyorum. Ben geldiğim zaman beş hafta vardı ve futbolculara o dönem kimin kalacağını kimin kalmayacağını performansların belirleyeceğini iletmiştim. Giresunspor’un artık puan kaybına tahammülü kalmamıştır. Seyirci de bir yere kadar dayandı. Takımlarından artık iyi futbol oynamalarını ve iyi sonuç almalarını bekliyorlar."

"TAŞIN ALTINA GEREKİRSE KAFAMIZI KOYACAĞIZ"

Ergün Penbe, zor görev olduğunu bilerek görev kabul ettiğini kaydederken de şöyle konuştu:

"Futbolcuların geçmişte ne yaptığı değil gelecekte ne yapacakları bizi ilgilendiriyor. İdman coşkuları harika ama maça yansımıyor. Taşın altına elimizi, gerekirse kafamı koyacağız. Çünkü ne Giresunspor’un başarısızlığa tahammülü var, ne de benim. İkinci yarı bir çıkış yakalamak istiyorsak bu lige uygun, hedefi olan, hırslı oyuncular almak zorundayız."

RAMAZAN'A ÖVGÜ

Ramazan Durdu’nun maçtan bir gün evvel kendisine iki serum verilmesine rağmen sahada herkesten daha çok koştuğunu ve mücadele ettiğini söyleyen Ergün Penbe, son olarak, "Keşke herkes onun kadar mücadele edebilseydi belki de sahadan 3 puanla ayrılabilirdik" dedi.



HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF