Transfer çalışmalarını yürüten yeşil beyazlı yönetim kurulu bir süreden bu yana görüşme halinde olduğu Hacettepespor'da kiralık olarak forma giyen Gençlerbirliği’nden orta saha oyuncusu Çağrı Tekin ile yine aynı takımda görev yapan sol bek Efşan Geçgin’i kiralık olarak renklerine bağladı. Giresunspor, ayrıca Polatlı Bugsaşspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Aydın Kuzu ile de prensip anlaşmasına vardı.

2 OYUNCU İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Ara transfer çalışmalarına devam eden Giresunspor yönetimi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un sol kanat oyuncusu Evren Cenk Şahin ile Mersin İdmanYurdun’da görev yapan Taylan Eliaçık’ı gündemine aldı. Yönetim kurulunun bu oyuncuları kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı belirtildi.

8 OYUNCU İLE TAKVİYE YAPILACAK

Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul da devre arasında Teknik Direktör Ergün Penbe’nin verdiği rapor doğrultusunda 8 oyuncuyla takviye yapacaklarını söyledi. Özkul, yapacakları transferlerle ikinci yarıda taraftarlara daha iyi bir Giresunspor izlettirmek istediklerini kaydederek şöyle konuştu: 

"İlk yarıda istediğimiz başarıyı yakalayamadık, oyunculardan istediğimiz verimi alamadık. Son haftalarda görev başına gelen Teknik Direktörümüz Ergün Penbe, takımdaki bütün oyuncuların performansını gözleme şansı buldu. Birkaç oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Yine hocamızın raporu doğrultusunda gidecek ve kalacak oyuncular belli olduktan sonra takıma takviye yapacağız. Erken başladığımız transfer çalışmaları sonucunda prensipte anlaştığımız oyuncular oldu. Bunlarla Ocak ayında resmi sözleşme imzalayacağız. Ayrıca görüşmelerimiz sürüyor. Transfer komitemiz, hocamız Penbe’nin ısrarla istediği oyuncuları kadroya katmak için çaba harcıyor. Hocamızın raporu doğrultusunda sürdürdüğümüz çalışmalarımızda 8 oyuncuyu kadroya katmayı hedefliyoruz."


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF