İKİŞER GOL ATTILAR

Giresunspor’un gol umutları Uğur Işıkal, Ümit Teke ve Ümit Can Batman sadece 1’er gol atma başarısı gösterirken diğer goller savunma oyuncularından geldi. Süleyman Varlık ile Cihan Gökal 2’şer gol attı. Yeşil beyazlı takımda gollere adını yazdıran son isim ise Ramazan Durdu oldu. Giresunspor'da yaşanan bu gol kısırlığı hem yönetimi, hem de teknik ekibi düşündürmeye başladı.

GÜNGÖRENSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu arada Giresunspor, bu hafta oynayacağı İstanbul Güngörenspor maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil beyazlılar, Güngörenspor maçı için bugün tesislerinde bir antrenman yaptı.

Fethiyespor karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkanlar, yenileme antrenmanı yaptı. Sonradan oyuna dahil olanlarla öteki oyuncular, 1,5 saat çalıştı. Yeşil beyazlı ekip çalışmalarına yarın devam edecek.

DEMİR’DEN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Çalışmanın ardından açıklamalarda bulunan Giresunspor teknik direktörü Cengiz Demir, taraftarlarına teşekkür etti. Başarılı olabilmek için çalıştıklarını belirten Cengiz Demir, şöyle devam etti:

"Fethiyespor maçındaki puan kaybını ilerleyen haftalarda telafi ederiz. Taraftarımıza verdikleri müthiş destekten dolayı teşekkür ediyorum. Onlar da futbolcuların gayretini gördüğü için desteklerini devam ettirdi. İnşallah el birliğiyle her şeyin üstesinden geleceğiz."


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF