"SABIRLI OLMALIYIZ"

Yerel bir televizyonun spor programında açıklamalarda bulunan Nahit Yamak, camiadan sabırlı olmalarını istedi. "Sezon başında yola çıkarken kimseye şampiyonluk sözü vermedik ve 13 milyon civarında borcu olan bir takım aldık" diyen Nahit Yamak, daha sonra şunları söyledi:

"YALNIZ BIRAKILIYORUZ"

"Yeniden yapılanma süreci içerisindeyiz. Ama yalnız bırakılıyoruz. Bu yükün altından kalmak için zamana ihtiyacımız var. Hem mesaimizi hem paramızı harcayıp ligin son sıralarında yer almak bizi herkesten çok üzüyor. Sabırlı olmalıyız. Yapacağımız transferlerle ligin ikinci yarısına farklı bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz. Sezon başında kimseye büyük hedefler sözü vermedik ancak taraftarlarımız ikinci yarıda çok farklı bir takım izleyecek. Taraftarlarımız ve camiamız bizden desteğini çekmesin yeter. Biz başarı için gece gündüz çalışıyoruz."

"BU İŞİN ALTINDAN KALKACAĞIZ"

Nahit Yamak, teknik heyetten gelen rapor üzerine transfer çalışmalarına da devam ettiklerini hatırlatırken de şöyle konuştu:

"Başkanımız Mustafa Bozbağ ile birlikte titiz bir çalışma dönemi içerisine girdik. Teknik direktörümüz Ergün Penbe’nin bize sunduğu rapor doğrultusunda bazı futbolcularla ön görüşme yaptık. Taraftarlarımızın yüzünü güldürecek bir takım hüviyetine bürünebilmek için başarı hedefleyen futbolcuları bünyemize katacağız. Herkesin içi rahat olsun. Bu işin altından kalkacağız."

Nahit Yamak, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Sarıyer maçına 3 puan hedefi ile çıkacaklarını, İstanbul’da bulunan taraftarlarını da takımlarını desteklemeye davet etti.

KARABÜKSPORLU ATİLLA GÜNDEMDE

Transfer görüşmelerine devam eden Giresunspor, Şehmus Özer’in ardından Karabüksporlu Atilla Aybars’ı da gündemine aldı. Süper Lig temsilcisiyle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki genç golcüyü Giresunspor’a kazandırmak için harekete geçen yönetim, bu oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Giresunspor teknik direktörü Ergün Penbe’nin de ısrarla istediği bu futbolcuyu kiralamak için Karabükspor’un teknik direktörü Mesut Bakkal ile de bir görüşme yapılacağı bildirildi.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF