Sakaryaspor karşısında ilk 11’de sahaya çıkanlar yenileme antrenmanı yaptılar. Diğer oyuncular ise tempolu çalıştılar. Grubun son sırasınaki Sakaryaspor’a yenilerek hedefteki isim haline gelen futbolcuların antrenmanda son derece moralsiz oldukları gözlendi.

PENBE’DEN RAPOR İSTENDİ

Bu arada Giresunspor’un sahasında Sakaryaspor’a yenilmesi taraftarları ve camiayı büyük hayal kırıklığına uğratırken yönetim kurulu, tesislerde bir toplantı yaptı. Yönetim, Sakaryaspor yenilgisi için teknik direktör Ergün Penbe’den geniş kapsamlı bir rapor istedi. Yönetim kurulunun Penbe’nin raporuna göre bazı futbolcuları kadro dışı bırakacağı ve aynı zamanda para cezası vereceği öğrenildi.

BAŞKAN BOZBAĞ ÇOK SERT

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı, "Gururu olan varsa bir dakika durmaz gider" dedi. "Yaşayabileceğimiz en kötü şeyleri yaşıyoruz" diyen Başkan Mustafa Bozbağ, şunları söyledi:

"Bunun daha altı yok. İnce eleyip sık dokuyacağız ve Giresunspor’un yararına olan her şeyi yapacağız. Bu oyuncular için her şeyi yaptım. Şahsım ve yönetim kurulu gece gündüz çalışıyoruz. Ben futbolcu olsam çeker giderim. Ama biraz daha bekleyip göreceğiz. Giresunspor’u kimseye oyuncak yaptırmam. Bu şehirde doğdum, öğrencilik yıllarımda defterimin arkasına Giresunspor 11’ini yazarak büyüdüm. Bu kulüpte çok şeyler yaşadım. Bugünleri görmek, bunları yaşamak da varmış. Herkesin içi rahat olsun. Bu kulübü ruhsuz ve amaçsız adamlara yedirmem. Bunun bedeli ne ise de onu ödemeye hazırım."

"BEN DE GOL HEYECANI YAŞAMAK İSTİYORUM"

Başkan Bozbağ, futbolcularının bütün isteklerini yerine getirdiğini, alınan kötü sonuçların ardından da istemeyenlerin gidebileceklerini açıklarken şöyle konuştu:

"Bu taraftarın ikinci ligde boynunun bükük olmasını kimseye göstermek istemem. Bu formayı hak etmeyen gururlu ise çeker gider. Yoksa ben gereğini yapacağım, canımı yakanın canını yakacağım. Biraz sabırlı olalım. Merak etmeyin. Gerekenler yapılacak. Ben de gol pozisyonu heyecanı yaşamak, hop oturup hop kalkmak ve tribündeki insanları kucaklaştırmak istiyorum. O taraftarın takımı yeniden yanına çağırdığı maç sonlarını yeniden görmeyi çok arzuluyorum. Bugünler de geçecek. Takım bugünkü gibi olmayacak."


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF