Hafta içinde BAL (Bölgesel Amatör Ligi) mücadele eden Espiye Belediyespor ve Bulancak Belediyespor ile hazırlık maçları oynayarak Fethiyespor maçına hazırlanan Giresunspor’da Fatih Şen ve Berkan’ın sakatlıkları devam ettiği açıklandı.

Yeşil beyazlıların teknik direktörü Cengiz Demir, geride kalan maçlarda istediği 11’i aksaklıklar nedeniyle oluşturamadığını ifade ederek hazırlık maçlarıyla oyuncularını tekrar tekrar izleme fırsatı bulduğunu belirtti. Cengiz Demir, sık sık kadro değişikliğine gitmesini iseşöyle açıkladı:

"Her hafta aynı kadro ile oyuna başlamayı ben de çok isterim ama bazı oyuncuların sakatlık, bazı futbolcuların ise cezalı durumundan dolayı bu olmuyor. Eksik gördüğümüz mevkilerde kadromuzdaki diğer oyuncularımıza şans vermeye mecburuz.  İlk 11 çok fazla da değişmiyor. Bazı mevkilerde arayışlarımız da devam ediyor."

DEMİR’İN BEŞİKTAŞ ÜZÜNTÜSÜ

Cengiz Demir, Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile eşleşemediği için üzgün olduğunu da dile getirerek, "Giresun’da dört büyüklerden birisini ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyardık ama yine de eşleştiğimiz takım Mersin İdmanyurdu'da Süper Lig'de boy gösteren bir ekip. Hakkımızda hayırlı olsun. Maç günü Atatürk Stadı’na gelecek olan sporseverlerin keyif alacağı bir maç olacak. Kupada üçüncü turu da geçmek istiyoruz" dedi.

BİLETLER AYNI HAKEM İZMİR BÖLGESİNDEN

Giresunspor Yönetim Kurulu, Fethiyespor maçının bilet fiyatlarında değişikliğe gitmedi. Yönetim 5, 10, 20, lira olan bilet fiyatlarının bu maçta da devam etmesi yönünde karar aldı. 

Bu arada pazar günü oynanacak olan Giresunspor-Fethiyespor müsabakasının hakemi dre belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre pazar günü saat 15.00’da başlayacak olan karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Levent Aktan yönetecek. Aktan’ın yardımcılıklarını ise Serdar Çiftçi ile Koray Yıldızer yapacaklar.



HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF