Pazar günü Çankırıspor ile karşı karşıya gelecek olan Giresunspor, bugün İnegölspor Tesisleri'nde antrenman yaptı. Yarın sabah Çankırı’ya hareket ederek kampa girecek olan yeşil beyazlılarda sakatlıkları devam eden Gökhan ile doktor kontrolünden geçtiği İzmir'de 3 hafta kadar sahalardan uzak kalacağı bildirilen Berkan, maç kadrosunda yer almayacak.

Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, kupada turu geçtikleri için mutlu olduklarını, şimdi de Çankırıspor deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini belirtirken şöyle konuştu:

"Tükiye Kupası'nda bir üst tura geçtik. Bu maçta kadroda fazla yer bulamayan oyuncularımıza yer verdik. Onlar da ellerinden geleni yaptı ve galip gelmesini bildiler. Geniş bir kadroya sahibiz. Lig maçlarında bir kazaya uğramadan kupada da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz."

"LİGE DÖNDÜK"

Kupa maçını geride bıraktıklarını, artık lige döndüklerini aktaran İbrahim Özkul, pazar günü deplasmanda Çankırıspor ile çok önemli bir karşılaşmaya daha çıkacaklarını anlatırken şunları söyledi:

"Çankırıspor karşısına kesin galibiyet için çıkacağız. Çünkü her maça olduğu gibi bu maça da çok iyi hazırlandık. Tam kadro olarak sahada olacağız ve 3 puan için mücadele edeceğiz. Eğer başarılı olmak istiyorsak içerde olduğu kadar deplasmanda da kazanmalıyız. Bunu da başaracağımıza inanıyorum."

TSO DESTEK İÇİN KOLLARI SIVADI

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise destek konusunda şöyle dedi:

"Kulübe ekonomik durumu yerinde olan üyeleri kendi imkanları dahilinde destek vermeye devam edecek. Üyelerimize Giresunspor'a destek olunması konusunda yaptırım gücümüzün olmamaktadır. Giresunspor için yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları, hem Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda hem de Giresunspor yönetiminde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte yürütmekteyiz."


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF