"KADERLERİNİ KENDİLERİ BELİRLEYECEK"

Sakaryaspor karşısında hiç hesapta olmayan bir yenilgi aldıklarını ve iç sahada kaybettikleri bu maçın ardından kendi durumlarını da zora soktuklarını vurgulayan İbrahim Özkul, şöyle devam etti:

"Bu maçın ardından yönetim kurulu olarak toplandık ve teknik heyetin raporunu değerlendirdik. Bazı oyuncularla devre arasında yollarımızı ayıracağız. Ancak bu oyuncular, Sarıyer maçında ortaya koyacakları performansları ile kendi kaderlerini kendileri belirleyecekler. Sarıyer müsabakası bizim açımızdan çok önemli. Bu maçtan mutlaka puan ya da puanlarla ayrılıp hem rakibimizle aramızdaki puan farkı korumalı, hem de devreyi moralli kapatmalıyız."

"NOKTA TANSFERER YAPILACAK"

Sarıyer maçının hazırlıklarını da ara vermeden günde çift antrenmanla sürdürdüklerini kaydeden İbrahim Özkul, gelecek hafta oynayacakları ilk yarının son maçından mutlaka puanla ayrılacaklarını dile getirdi. Basın sözcüsü Özkul, Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde takıma nokta transferler yapacaklarına da değinerek şunları söyledi:

"Özlenen ve arzu edilen Giresunspor’u ligin 2'inci yarısında ortaya çıkarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda hem teknik direktörümüz Ergün Penbe hem de yönetim kurulu olarak titiz bir çalışma yürütmekteyiz. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Özlenen Giresunspor’u ortaya çıkarmak için transfer çalışmalarına şimdiden başlamış bulunmaktayız. Yapacağımız nokta transferlerle bulunduğumuz konumun hızla üstüne çıkacağız."

PENBE TRANSFER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Giresunspor teknik direktörü Ergün Penbe de transfer çalışmalarında bulunmak üzere bugün şehirden ayrıldı. Ankara ve İstanbul’da transfer görüşmelerinde bulunacağı belirtilen Penbe’nin ayrıca pazar günü İstanbul’da oynanacak olan Güngörenspor-Fethiyespor müsabakasını da izleyeceği bildirildi.

DÜZ KOŞU YAPTILAR

Bu arada hazırlıklarını antrenör Cengiz Demirel nezaretinde sürdüren Giresunspor’da, Sakaryaspor müsabakasında sakatlanan savunma oyuncuları Gökhan Çalışır ve Süleyman Varlık’ın yanı sıra takım kaptanı Fatih Şen takımdan ayrı olarak düz koşu çalışması yaptı.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF