"DÜŞÜŞÜ SONA ERDİRMEK İSTİYORUZ"

Son haftalarda kötü sonuçlar aldıklarını, Bandırmaspor karşısında alacakları sonuçla yeni bir sayfa açacaklarına inandıklarını ifade eden İbrahim Özkul, "Dört hafta beklemediğimiz sonuçlarla sahadan ayrıldık. Her futbol takımının yaşayabileceği bir düşüş yaşadık. Ancak bunu bir an önce sonlandırmak istiyoruz. Bandırmaspor maçında hedefimiz en az beraberlik elde edebilmek" dedi. İbrahim Özkul, daha sonra şöyle konuştu:

"ÇIKIŞ YAKALAMALIYIZ"

"Alt sıralarda bulunan takımlar, puanlarını artırdılar, biz orta sıralarda kaldık. Yukarılarda kendimize yer bulabilmemiz için çıkış yakalamak zorundayız. Bandırmaspor, ligin iyi ekiplerinden biri. Şampiyonluk parolasıyla yollarına devam ediyorlar ama onlardan puan alabilecek güçteyiz. Bunu başaracağımıza ve deplasmandaki ilk puanımızı alacağımıza inanıyoruz."

DEPLASMANDAN PUAN ALAMADI

Bu sezon ligde bugüne kadar deplasmanda 4 maç oynayan Giresunspor, bu müsabakalarda rakip fileleri 3 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 8 gol gördü ve henüz puan alamadı. Deplasmanlarda oynadığı karşılaşmaların tamamından yenik ayrılan yeşil beyazlılar, Bandırmaspor karşısında bu şanssızlıklarını kırmak istediklerini söylediler.

SARI KART ALARMI

Giresunspor’da Kıvanç Dağ, Ramazan Durdu ve Ümit Can Batman üç sarı kartla sınırda yer alıyor. Giresunspor yardımcı antrenörü Mehmet Zengin, kart görmemeleri konusunda futbolcularına gerekli uyarılarını yaptıklarını ve cezalı duruma düşmemeleri için sakin olmalarını istediklerini açıkladı.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF