Geçtiğimiz günlerde futbolculara peşinatlarının ilk taksitini ödeyen yönetim şimdi de Ünyespor maçının galibiyet primlerini ödedi. 1-0’lık galibiyetten ötürü futbolculara biner lira prim veren yönetim kurulu, söz konusu parayı futbolcuların hesaplarına yatırdı.

Yönetim olarak, takım başarılı olduğunda verdikleri sözleri yerine getireceklerini ifade eden Başkan Mustafa Bozbağ, “Onlar kazanmaya devam ettikçe biz de ödemelerimizi günü gününe gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Futbolcu kardeşlerimizden Çankırı’da da galip gelmelerini istiyoruz” dedi. Takım olarak önemli mesafeler katettiklerini ve artık bir galibiyet serisi başlatmak zorunda olduklarını aktaran Başkan Bozbağ, “Geçen hafta sahamızda elde ettiğimiz Ünyespor galibiyetinin anlam kazanması ve ligde ağırlığımızı hissettirmemiz açısından Çankırı’da 3 puan parolasıyla sahaya çıkacağız. Bu konuda teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyorum" diye konuştu.

Bozbağ, takımın Çankırı’da korkak oynamayacağına inandığını da sözlerine eklerken, “Deplasman maçlarından galibiyetlerle dönmeyi alışkanlık haline getirmeliyiz. Mutlaka dışarıdan puanlar getirmeliyiz ki Giresunspor hak ettiği yere gelsin” ifadesini kullandı.

AMAZONLARDAN ATTAR’A ZİYARET

Giresunspor’un kadın taraftar grubu Amazonlar, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aygün Attar’ı ziyaret etti. Ziyarette grup sorumlusu Taşkın Kara ile Amazon ekibinden Gamze Demir, Ayşegül Karnaz, Damla Yüksel hazır bulundu. Kara, grubun yapmış olduğu faaliyet ve sosyal sorumluluk projelerinden bahsederek desteklerinden ve “En Çotanak Rektör” olmasından dolayı Rektör Attar’a teşekkür etti.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar ise, grubun ziyaretinden duyduğu  memnuniyeti dile getirdi ve imkanlar ve şartlar doğrultusunda Giresunspor’a ve taraftarına destek olmak istediğini ifade etti. Böyle bir grup oluşturdukları için ayrıca teşekkür eden Prof. Dr. Attar, öğrencilik yıllarının en güzel yıllar olduğunu ve bu yıllarda sosyal sorumluluk projeleri ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra eğitim ve öğrenimlerine de önem vermeleri gerektiğini belirtti.