PENBE OYUNCULARINI UYARDI

Yeşil beyazlı takımın bugünkü antrenmanında futbolcuların son derece hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Teknik direktör Ergün Penbe'de çalışmayı sık sık keserek, serbest ve köşe atışları için futbolcularına uyarılarda bulundu. Ergün Penbe, orta sahada görev yapan oyuncularından tam saha pres yapmalarını istedi.

"SADECE 3 PUAN"

İbrahim Özkul, Sakaryaspor engelini kayıpsız geçerek karşılaşmadan 3 puan almak istediklerini vurgularken şöyle devam etti:

"Son dört karşılaşmamızda galip gelemedik. Bu hafta sonu Sakaryaspor ile kendi evimizde karşılaşacağız. Bizim için 3 puandan başka bir sonucun yalan olduğu bir maç olacak. Hazırlıklarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Oyuncularımız bu engeli kayıpsız geçeceklerine inanıyoruz."

"RAKİBİ HAFİFE ALMIYORUZ

Sakaryaspor’un puan cetvelinin sonunda yer almasının kendilerini rehavete sürüklemediğini belirten İbrahim Özkul, daha sonna şunları söyledi:

"Kazanmak istiyorsak, mutlaka iyi futbol sergilemeliyiz. Karşımızda çok genç ve koşan bir ekip olacak. Futbolcularımız kazanmak adına ne gerekiyorsa yapacaklardır. Bu sezonki beşinci galibiyetimizi Sakaryaspor karşısında alacağımıza inanıyoruz. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz."

Ocak ayında istedikleri transferleri yapabilmeleri halinde lig maratonunun ikinci bölümünde farklı hedefler peşinde koşabileceklerini belirten İbrahim Özkul, "Ancak öncelikli olarak Sakaryaspor ve Sarıyer karşılaşmalarını düşünmeliyiz. Buralardan galibiyetle ayrılarak ikinci yarı öncesinde biraz moral depolamalıyız" diye konuştu.

SELÇUK ÜÇ PUANA İNANIYOR

Giresunspor’un orta saha oyuncularından Selçuk Yıldırım ise Sakaryaspor maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi. Kahramanmaraşspor'dan aldıkları bir puanın getirdiği moralle pazar günkü karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıklarını kaydeden Selçuk, "Sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayacağımıza inanıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık. 3 puan almak için sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.



HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF