Otomatik Fernandes!

Kartal’ın Portekizli yıldızı antrenmanın tamamında takımla çalışırken hazır bir görüntü verdi. Samet Aybaba’nın, Manuel Fernandes’i, Antalya’da 11’de sahaya sürmesi bekleniyor

 Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta, sakatlığı düzelen Manuel Fernandes dün çift kale maç dahil antrenmanın tamamında yer aldı.

Sol dizindeki ödem inen Portekizli yıldız test idmanını başarıyla tamamladı. Fernandes’in dizindeki ağrıların büyük ölçüde ortadan kalktığı açıklandı. Antalyaspor ile ligin zirvesini yakından ilgilendiren bir maça çıkacak olan Kartal’daki bu güzel gelişme, Teknik Direktör Samet Aybaba’yı bir hayli sevindirdi. Fernandes’i maç kadrosuna alacak olan Aybaba’nın, tecrübeli futbolcuyu, Antalya’daki son idmanda bir kez daha deneyecek. Siyah-beyazlı hoca, dizinde sorun yaşamaması halinde Portekizli yıldıza ilk 11’de forma verecek.

Batuhan yine yok
Bu arada Beşiktaş’ın önceki gün A2 takımı ile oynadığı hazılık maçında ayak bileğinden sakatlanan Batuhan Karadeniz, Antalya kadrosuna alınmadı. Milli takım kampından dönen Hugo Almeida ise soğuk algınlığı nedeniyle takımdan ayrı koşu yaptı. Yıldız futbolcunun, Antalya’da takımdaki yerini alması bekleniyor. Kartal bugün Antalya’ya giderek kampa girecek.