Kırmızı siyahlılar hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam ediyor. Milli takımda bulunan Kaleci Karcemarskas, Haris Medunjanin ve İbricic'in katılmadığı antrenmanda diğer oyuncular yarı alanda taktik çalıştı.

Teknik direktör Hikmet Karaman milli oyuncuların takıma katılmasıyla daha iyi çalıştıklarını söyledi. Karaman, “Yavaş yavaş milli takımdaki oyuncularımız da geldi. Tufan da Milli Takım'da oynamış, gelecek vaad eden oyunculardan biri. İnşallah ileriki yıllarda kulübümüze çok iyi hizmetler verir. Cenk ile Yasin de Milli Takım'dan geldi. Milli Takım'da oynamayan futbolcular keşke burada idman yapsalardı. İbricic oynamadı, Medunjanin da son üç dakika oyuna girdi. Medunjanin hazırlık kampında olamadı. Faydalanmak istediğimiz oyuncu. Keşke burada kalsaydı da 10 gün idman yapsaydık. Kasımpaşa maçında kaç dakika faydalanacağımızı düşünseydik" dedi.

Sakat oyunculardan Muhammet ve Turgut Doğan Şahin'in takıma döndüğünü kaydeden Karaman, “Muhammed ile Turgut'un yurt dışına tedaviye gidip gelmesi takımdan ayrı kalmasına neden oldu. Antrenman eksikleri var. Sevindirici tarafı Turgut'ta 12 santimlik yırtık duruyor ama hiç ağrısı yok, topa vuruyor, koşuyor. Tıbbın dışında bir tedavi uygulanıyor. Hatta Fenerbahçeli Krasic de orada tedavi görmüş" diye konuştu.

Kasımpaşa maçında kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını anlatan Karaman sözlerini şöyle tamamladı:

“Kasımpaşa maçında hem taktik hem oyun disiplini hem de fiziksel anlamda hazır olup oradan 3 puan ile dönmek istiyoruz. Bu maça yoğunlaştık. Çalışmalarımızı onun üzerine geliştiriyorum. Kasımpaşa iyi transferler yaptı. Alternatif kadrosu geniş. Kasımpaşa önümüzdeki sezonlara hazırlık yapan bir takım. Benim tahminim 3 büyüklerden sonra İstanbul'un 4. büyük takımı olabilir. Bizde Gaziantepsporuz. Her ne kadar fire vermiş olsak dahi, aslan yaralı olsa da gene aslandır. Gaziantepspor yaralı olsa da yine Gaziantepspordur. Sahaya çıkacağız. En iyi mücadelemizi vereceğiz."