Sivasspor-Galatasaray maçı öncesi kentte bulunan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ve yöneticilerden Abdurrahim Albayrak Sivas Valisi Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti. Dürüst ve Albayrak, önceki akşam Kayseri'den dönerken trafik kazası geçiren Vali Kolat'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu beliren Vali Kolat, "Galatasaray camiası gerçekten büyük bir camia. 1905'lerden beri büyüyüp gelişerek varlığını sürdüren kamuoyununda desteğini alan bir kulüp. Başarılar diliyorum. Kazaya gelince ciddi bir kazaydı ama Allah korudu ucuz atlattık. İyiyiz ayaktayız" dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst ise, "Burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tarihi bir kulüp tarihi bir şehirde. Hava soğuk ama misafirperverliğinizle bizi ısıttınız. İnşallah bu akşam güzel bir maç olacak. Bizim için dostluk önemli. İşte bu soğuk havayı hep beraber ısıtacağız. Sivaspor'a da başarılar diliyorum" dedi.

Yöneticiler ziyarette Vali Ali Kolat'a üzerinde futbolcuların imzalarının bulunduğu Galatasaray'lı Elmander'in giydiği 9 numaralı sarı kırmızılı formayı hediye etti.
 
HÖ(EA/Aİ)