Ezeli rakip Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gidememe tedirginliği yaşarken ve başkanı Aziz Yıldırım'ın tutukluluk hali sürerken, transferde peş peşe bombalar patlatması, Galatasaray'ın ise suskunluğunu sürdürmesi sarı kırmızılı taraftarları şaşkınlığa sürüklemiş durumda.

Başkan Ünal Aysal'ın iddialı transfer demeçlerine karşın, önce Hamit Altıntop ile sürdürülen transfer görüşmelerinden eli boş dönen sarı kırmızılı yönetim Melo ve Amrabat transferlerinde de henüz beklentiyi karşılayamadı. Yine teknik direktör Fatih Terim'in gündeminde olan Assaidi'nin transferinde de, kendi iç kavgasına yenilen sarı kırmızılılar, henüz teknik direktör Terim'in isteklerine karşılık vermiş değil. Sadece savunmaya alternatif olarak Gaziantepspor'dan Dany'i transfer edebilen sarı kırmızılı yönetim, transferine oldu gözüyle bakılan Umut için kulübü Toulouse ile görüşmeleri sürdürüyor ancak bu transferde henüz mutlu sona ulaşmadı.

Transferdeki belirsiz politika yüzünden bunalan Fatih Terim ise hafta sonu gittiği Bodrum'daki yazlığından dönmeyip, tatilini sürdürüyor. Terim'in büyük bir sabır ile transfer hamlelerini beklediği öğrenildi.

Galatasaray'ın transferde yapması gereken hayati hamleler beklemede dururken, başkan Ünal Aysal ise şampiyonluğu kutlamaya devam ediyor. Bir gün önce şampiyonluk kupası ile birlikte Ankaralı Galatasaraylı taraftarların Gölbaşı'nda düzenlediği geceye katılan Ünal Aysal, "Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağız" iddiasında bulunurken, bugün de İzmit'te yine şampiyonluk gecesine katılacak. Ünal Aysal, şampiyonluk balosundan baloya koşarken, yönetimin transferde yerinde sayması sarı kırmızılı camiadaki tedirginliği artırıyor.


KÇ(UD/FG)