Yarın akşam, Dr. Constantin Radulescu sahasında saat 21.45’de başlayacak mücadelenin zorlu geçeceğini ve tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirten yönetici Abdurrahim Albayrak, Romanya’ya hareketlerinden önce Atatürk Havalimanı Dış Hatlarda şu açıklamayı yaptı:

“Cluj’a galibiyet için gidiyoruz. Zor bir deplasman olduğunu biliyoruz. Burada rakibimizi kötü hava şartları nedeniyle elimizden kaçırdık ama orada elimizden kaçırmak istemiyoruz. Üç puanla Türkiye’ye dönmek istiyoruz. Onun bilincindeyiz. O kuvvete, o güce sahibiz. İnşallah yarın akşam Türkiye’ye üç puanla dönen taraf olmak istiyoruz.”

 


HEDEFİMİZ GALİBİYET


Abdurrahim Albayrak, sakat Elmander ve cezalı Melo’dan başka takımda eksik olmadığını belirterek, ”Ama onların yerine oynayacak arkadaşlarımızın hepsi çok kaliteli futbolcular. Onun bilincindeyiz, ona göre çalıştık. Şunu ifade etmek istiyorum, futbolda her şey vardır, her netice vardır. Ama bizim ana hedefimiz kesinlikle galibiyettir. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz.

İSKOÇ HAKEM

Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı CFR Cluj maçı için bugün THY’den kiralanan TK-3301 sefer sayılı uçakla saat 12.00’de İstanbul’dan Romanya’nın Cluj Nacopa Havalimanı’na giden Galatasaray’ın deplasman oynayacağı bu önemli maçını İskoç Hakem William Collum yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndaki ilk maçında Manchester United’a Old Trafford’da 1-0 mağlup olan Galatasaray, daha sonra Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da art arda iki kez sahaya çıktı. Portekiz temsilcisi Sporting de Clube Braga’ya 2-0 yenilen Galatasaray, üçüncü maç haftasında ise CFR Cluj ile 1-1 berabere kaldı. Rakibinin ilk yarıda attığı gole Burak Yılmaz ile cevap verebilen Fatih Terim’in öğrencileri böylece gruptaki ilk puanını aldı.

FK(BB)