Fethiye Orman Spor Kulübü'nün organize ettiği 6'ncı ayak yarışları, 8 ilden 38 sporcunun katılımıyla Akdeniz Offroad Park'ta yapıldı. Yarışlar, geçen ay antrenman sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren yarışçı Doğan Servet Çimşir adına düzenlendi. Açık bir havada yapılan yarışı, çok sayıda yerli ve yabancı tatilci de izledi.

Toplam 1600 metrelik parkurdaki yarışlarda MX1 kategorisinde Sinan Memnun birinci, Şakir Şenkalaycı ikinci ve Shevki Shevkiev üçüncü oldu. MX2 kategorisinde ise Mehmet Çelik birinci, Erdem Özgüneş ikinci ve Murat Salgın üçüncülüğü elde etti.

MX3 kategorisinde ise Yılmaz Turan birinci olurken, Veli Kup ikinci, Mustafa Çetin ise üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara kupalarını Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, TMF Yönetim Kurulu üyesi Sadık Özdemir, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan verdi.

Yarışın sorunsuz tamamlandığını anlatan Bekir Yunus Uçar, "Yarışımızı, kaybettiğimiz sporcumuz adına gerçekleştirdik. Umarım bir daha böyle bir olayla karşılaşmayız" dedi.


ET(HA/AÖ) FOTOĞRAF